УКР РУС

Черговий іспит для "Реала" та битва старих друзів. Прімера, 4 тур. Анонс матчів суботи

20 вересня 2014 Читать на русском

Претенденти на чемпіонство "Реал" та "Атлетіко" спробують, принаймні до завтра, відіграти або ж скоротити відставання від лідируючої "Барси".

"Депортіво" - "Реал"

"Королівський клуб", схоже, ще продовжує святкувати виграш "Десіми". Незважаючи на побиття у ЛЧ "Базеля", гра команди Анчелотті в домашній першості далека від ідеалу. "Вершкові" поступились у двох турах поспіль на старті сезону, що з ними давненько не траплялось, а також втратили звання "Боса Мадриду". І ось тепер на "Реал" очікує непростий виїзний матч проти "Депора", який потихеньку намацує свій футбол після повернення в еліту. Дві перемоги після 21 візиту на "Ріасор" - погодьтесь, сьогодні у "королів" відверто не найкраще місце для скорочення 6-очкового відриву від "Барси". Крім цього, Анчелотті не може розраховувати на травмованого Пепе, якого спробує гідно замінити Варан. Та є для Карло і позитивні новини - Карвахал готовий повернутися у гру. Що стосується "Депора", то команда Фернандеса, яка випереджає у таблиці на один бал "вершкових", повинна вперше продемонструвати свою справжню міць, а, відтак, готовність до баталій вищого гатунку.

"Атлетік" - "Гранада"

Команді Емері, яка на тижні провела важкий матч ЛЧ проти "Шахтаря", доведеться вкотре продемонструвати вміння змагатися на декілька фронтів та розумно використовувати ресурси. Поки що участь у найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу відображається на грі баскі в Прімері не найкращим чином. У стартових трьох турах Більбао спромігся на одну перемогу, ще у двох матчах капітулювавши. З таким успіхом потрапляння у ЛЧ на наступний сезон може стати доволі проблематичним. Однак, і сьогодні, суперник у басків для набирання очок не зовсім вдалий. "Гранада" входить до когорти команд, які ще не відчували гіркоти поразок.

"Атлетіко" - "Сельта"

"Ми не можемо розчарувати своїх уболівальників, тому повинні виграти у "Сельти". Суперник показує хорошу гру, але і ми перебуваємо у відмінній формі. Перемога над "Реалом" у минулому турі надала гравцям впевненості у своїх силах", - сказав "Чоло" напередодні матчу. Так, безумовно, "матрацники" класно зіграли на "Бернабеу", от тільки Сімеоне, схоже, забув про сіру гру проти "Олімпіакоса". В Греції "атлети" продемонстрували непритаманні для себе фатальні дії та провали в обороні, що може не пробачити і команда Беррісо, яка за стартові три тури вже встигла забити шість м'ячів. До слова, матч на "Кальдероні" стане зустріччю старих друзів та суперників. Сімеоне та Берісо разом виступали за збірну Аргентини а згодом протистояли один одному, захищаючи кольори "Атлетіко" та "Селтьти" відповідно. 

"Еспаньйол" - "Малага"

Каталонці, які влітку підписали декілька непоганих виконавців, поки що розчаровують своїх інчас. "Папуги" зазнали двох поразок поспіль, а з такими темпами команда Серхіо Гонсалеса навряд чи виконає поставлене перед нею завдання - потрапляння в єврокубки. Лише один бал після трьох турів не той результат, на який розраховувало керівництво "Еспаньйола". Відтак, якщо сьогодні каталонський клуб поступиться "анчоусам", перша тренерська відставка не за горами. Андалузці, які через фінансові проблеми вкотре влітку перетасували склад, своєї справжньої сили ще не показали, однак на відміну від "папуг" більш-менш стабільно набирають очки. От і сьогодні, команда Гарсії не збирається поступатися, тим більше, що в останніх двох матчах на "Корнелія ель Прат" "анчоуси" незмінно набирали бали, при цьому, навіть, не пропускаючи.

Володимир Лесько, Футбол24