УКР РУС

Чергові хет-трики Роналду та Мессі. Огляд 6 туру Прімери

26 вересня 2011 Читать на русском

Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі продовжують з’ясовувати стосунки у бомбардирській гонці.

У 6-му турі Прімери лідери "Реала" та "Барселони" записали до власних гольових доробків ще по три м’ячі.

В мадридському дербі португальця і компанію не на жарт розізлив скромний "Райо Вальєкано".

За м’яч, забитий вже на 15-ій секунді зустрічі, гості отримали аж 6 у власні ворота. Роналду, до слова, добре розім’явся у пробитті одинадцятиметрових, до позначки Крішті підходив аж двічі. 6:2 у підсумку.

"Барселоні" суперник дістався на порядок вищий. Та ще одну столичну команду - "Атлетіко", спіткала така ж сумна доля. Каталонський Мессія немов голодний вовк летів на ворота "матрацників" не помічаючи ані партнерів, ані перемог. Де не вдавалось забити самому, допомагали захисник суперників. 5:0.

Куди скромніше зіграли між собою конкуренти грандів - "Севілья" та "Валенсія". Фредерік Кануте ніби знаючи, що чекає на його команду, забив вже на 18-й хвилині. Догравати "андалузійцям", до слова, довелось удев’ятьох. Пощастило, що і "кажани" поводились не зовсім по-джентельменськи. Скажімо, як Арітс Адуріс. 1:0.

Фантастичний старт сезону за футболістами "Бетіса", які крім стовідсоткового показника і дванадцяти очок, мають ще й гру у запасі. Незвичному лідеру - незвичні конкуренти. Крім "Барселони" та "Севільї" у пелотоні опинилось "Леванте". "Реал" - лише 5-ий.