УКР РУС

Через Путіна "Терек" готовий купити в "Локомотива" Тарасова разом зі штрафом

21 лютого 2016 Читать на русском

Голова Чеченської Республіки і почесний президент "Терека" Рамзан Кадиров схвально відреагував на вчинок хавбек "Локомотива" Дмитра Тарасова, який продемонстрував на полі в Туреччині футболку із зображенням Володимира Путіна.

"Особисто для мене півзахисник "Локомотива" Дмитро Тарасов - справжній патріот Росії. Це його позиція, його ставлення до свого президента і своєї Вітчизни.

Він не робив ніяких висловлювань, не намагався образити команду суперника. З цього роздули скандал ледь не світового масштабу. Всі розмови про політику, порушення етики мають більш ніж надуманий характер. Так, у нас період непростих і дуже навіть непростих відносин з Туреччиною, але це не назавжди.

УЄФА ще не прийняв рішення, а рідний клуб виписав штраф 300 тисяч євро. Ні в якому разі, навіть натяком, не обговорюю дії "Локомотива". Але я переконаний, що Дмитро зробив вчинок, гідний справжніх чоловіків.

Тому футбольний клуб "Терек" вирішив, що такого патріота Росії не можна залишати наодинці зі своїми проблемами. "Терек" готовий купити гравця разом зі штрафом. Якщо ця пропозиція є неприйнятною для Дмитра і "Локомотива", наша команда пропонує за рахунок своїх коштів погасити штраф.

Дмитре, не опускай голову. Ти заслужив право ходити з високо піднятою головою. Дмитре, і ще одна дуже важлива і почесна пропозиція. У нас є футбольна команда "Лідер-63", в яку включаємо найбільш шанованих і почесних людей. А граємо в футболках з фото Володимира Путіна. Щорічно команда проводить матч із зірками світового футболу. Двері в "Лідер-63" для тебе відкриті", - написав Кадиров в інстаграмі.

Футболка Тарасова, укуси Суареса і пиво Віди. Топ-11 ідіотських вчинків у світі футболу