УКР РУС

Чередник: Найкращі шанси на срібло чемпіонату - в "Металіста"

22 квітня 2013 Читать на русском

Екс-футболіст донецького "Шахтаря" та дніпропетровського "Дніпра" поділився враженнями від вчорашньої зустрічі своїх колишніх команд.

Непогана була гра, обидві команди показали класний футбол. Рахунок, вважаю, по грі. “Дніпро”, як і “Шахтар”, показав атакувальний футбол хорошої якості, - каже Олексій Валентинович. – Так, дніпряни забили завдяки помилці голкіпера. Але вони на цей гол “награли”. Повторюю, підсумковий рахунок, вважаю, відповідає логіці гри.

“Дніпро” у попередніх іграх втрачало очки. Але, тим не менш, знав, що із “Шахтарем” дніпряни будуть на висоті. У них висококваліфіковані футболісти, непоганий тренер. А спади бувають у всіх. Очевидно, “Дніпро” зараз виходить на той же рівень, що і восени, коли вони показували гарний футбол.

Наразі найкращі шанси вибороти срібло у “Металіста”. Але остаточні висновки робити зарано. Усе покажуть очні зустрічі претендентів на срібло чемпіонату. Просто на цей момент харків’яни піднялися найвище в турнірній таблиці.

Побачимо, що зміниться за підсумками наступного туру, в якому команда Мирона Маркевича гратиме із “Шахтарем”. Харків’янам буде непросто у цій грі. Але шанси на перемогу у них є. “Гірники” показують хороший футбол. Втім, коли немає мотивації, є великий відрив від конкурентів, налаштуватися на гру на усі 100 % дуже складно. Тому команда, можливо, є десь розслабленою. Цікаво, чи зуміє цим скористатися “Металіст”.

Розмовляв Гліб Ваколюк