УКР РУС

Чередник: Найбільша інтрига чвертьфіналу Кубка – протистояння "Ворскли" та "Олімпіка"

31 жовтня 2014 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Олексій Чередник в інтерв’ю "Футбол 24" прокоментував результати жеребкування чвертьфіналу Кубка України.

- Олексію Валентиновичу, яка пара є найбільш непередбачуваною?

- "Ворскла" - "Олімпік". Обидві команди приблизно рівні за класом. В інших парах, вочевидь, нічого непередбачуваного не буде.

- "Шахтарю" дістався "Металіст". Зважаючи на результати харківської команди, можна сказати, що "гірникам" пощастило"?

- З вами важко не погодитися. Хоча будь-яка команда на кубкові ігри може зібратися. Тим паче, що в "Металіста" є класні футболісти. Так, звісно, кількох гравців хорошого рівня вони втратили, які робили у минулому сезоні результат. Тому фаворитом буде в цій парі "Шахтар". "Дніпро" є фаворитом у протистоянні із "Чорноморцем", а "Динамо" має кращі шанси у протистоянні із "Зорею".

- Власне, "Динамо" дуже складно проводить останні ігри із "Зорею". Можна сказати, що киянам не поталанило із суперником?
 
- Я би не говорив так. Взагалі, жереб випав рівний. Якби "Дніпру" чи "Динамо" дістався "Олімпік", то в цій парі практично було б усе зрозуміло. А так, "Олімпік" грає із "Ворсклою" і тут буде інтрига. "Динамо" ж за класом переважає "Зорю", тому є фаворитом.

Розмовляв Гліб Ваколюк