УКР РУС

Чемпіонство під великим питанням. "Гранада" - "Барселона" - 1:0. ВІДЕО

12 квітня 2014 Читать на русском

В 33 турі Прімери "Барселона" програла "Гранаді" і тепер ризикує не тільки відстати від "Атлетіко" аж на 4 очки, а й пропустити вперед "Реал".

Після вильоту з Ліги чемпіонів "Барселона" не мала права на помилку  - реабілітація перед вболівальниками була потрібна як вода. Крім того, не менш важливим цей матч був і з турнірної точки зору - першу сходинку, випереджаючи "синьо-гранатових" на одне очко, займає їхній кривдник у ЛЧ "Атлетіко", а в спину дихає "Реал". Однак "Барсу" знову спіткала невдача - вона мінімально поступилася "Гранаді" і тепер здобути чемпіонство буде надзвичайно складно - потрібно і самому перемагати і сподіватися на помилки конкурентів.

Господарі шокували каталонців уже на 16-ій хвилині - Браїмі вивели практично на побачення з Пінто, Монтоя з усіх сил намагався блокувати удар, але алжирець таки пробив в ближній кут -1:0. "Барса" могла зрівнювати на 29-ій, але Ньйом в останній момент постелився під удар Фабрегаса з близької відстані.

На початку другого тайму "Барселона" як мінімум двічі була близька до того, аби зрівняти рахунок. Проте, першого разу Карнезіс врятував "Гранаду" після удару Фабрегаса, а в іншій атаці вже Неймар не влучив у ворота, пробивши з гострого кута. На 63-ій хвилині кіпер "Гранади" знову зіграв просто блискуче - спочатку витягнув складний удар Мессі зі штрафного, а під час кутового зумів заблокувати постріл Бускетса з близької відстані.

Наприкінці матчу "Гранада", підловивши каталонців на контратаці, могла забивати вдруге, але врятував Пінто, який парирував удар Ель-Арабі. Фінальний штурм "Барси" результату не приніс - 1:0.

"Гранада" - "Барселона" - 1:0

Гол: Браїмі, 16