УКР РУС

Чемпіони розчаровують. "Ман Сіті" - "Суонсі" - 1:0. ВІДЕО

27 жовтня 2012 Читать на русском

"Блакитний місяць" перемагає дорогою ціною - втративши Міку Річардса.

Сьогодні ми побачили дуже нетиповий "Ман Сіті". Команда Манчіні надзвичайно інертно провела перший тайм поєдинку зі "Суонсі". Більше того, саме "містяни" йшли в роздягальню радіючи, що рахунок ще не відкрито. На 40-й хвилині спритний Мічу вибіг на побачення із Джо Хартом, і лише неймовірна реакція останнього зберегла ворота недоторканими.

Після перерви ігровий малюнок якщо й змінився, то несуттєво. Господарі беззубо атакували, гості значно гостріше відповідали. На 59 хвилині все той же Мічу розстрілював Харта головою впритул, але кіпер знову зіграв бездоганно. І тут спрацювало старе правило. Тевес приклався з-за меж карного майданчика, і м'яч несподівано для Ворма шмигнув у дальній кут - 1:0.

На цьому неприємності для "Суонсі" не закінчилися. Воротар був змушений попросити заміну, адже зазнав травми, намагаючись зреагувати на результативний постріл Карлітоса. А за десять хвилин до закінчення основного часу вже "Ман Сіті" зазнав кадрової втрати. Міку Річардса виносили з поля у кисневій масці.

Зважаючи на затяжні зупинки, Мартін Аткінсон додав до основного часу 12 (!!!) хвилин. Проте "лебеді" скористатися цим шансом не зуміли. Попри поразку, гра команди Мікаеля Лаудрупа сподобалася значно більше, аніж метушня чинних чемпіонів. "Ман Сіті" знову розчарував, за великим рахунком.

"Ман Сіті" - "Суонсі" - 1:0 (0:0)

Гол: Тевес, 61

Попередження: Річардс - Ранхель, Дайєр