УКР РУС

Чемпіона здолали голами в стилі Коноплянки. "Ліверпуль" - "Ман Сіті" - 2:1

1 березня 2015 Читать на русском

Недільний ігровий день в Англії розпочався центральним матчем 27 туру.

У минулому сезоні ці клуби дісталися до фінішу першими. "Сіті" здобув титул, ну а "Ліверпуль", неодноразово спіткнувшись в останніх турах, змушений був вдовольнитися віце-чемпіонством. Зараз суперники вирішують різні завдання. Манкуніанці з усіх сил намагаються захистити титул найсильнішої команди Англії, а от для "Ліверпуля" межею мрій стане потрапляння у топ-четвірку. Більше про очікування від матчу можна прочитати в нашому анонсі.

Перший тайм пройшов у рівній грі і був багатим на удари, подарував два голи. Спершу відзначився Хендерсон - шедевральним ударом у дальню дев'ятку. Цей гол нагадав постріл Коноплянки у ворота Харта на "Вемблі". "Сіті" швидко відігрався. Спершу Агуеро перевірив на міцність стійку воріт, а невдовзі видав суперпас на Джеко, якому залишалося не промахнутись. 

А ось після перерви на полі була лише одна команда - "Ліверпуль". Господарі були агресивнішими у нападі і чіпкішими у боротьбі за м'яч. Натомість лідери гостей - Сілва і Туре - не могли собі занести до активу цю гру. Особливо помилявся Яя, який двічі обрізався поблизу власних воріт, одного разу лише диво врятувало "Сіті" від голу Старріджа. Врешті, долю зустрічі вирішив ще один класний гол - Коутінью вистрелив з тої ж позиції і по тій же траекторії, що й Хендерсон.

Впевнена і красива перемога підіймає "Ліверпуль" на п'яту сходинку. А ось "Сіті" не скористався можливістю скоротити відставання від "Челсі" до двох очок.

Більше про перебіг матчу читайте у нашій текстовій трансляції.

Стартові склади

"Ліверпуль" - "Ман Сіті" - 2:1

Голи: Хендерсон, 11, Коутінью, 75 - Джеко, 25

Попередження: Мілнер - Фернандінью, Лаллана, Боні