УКР РУС

Чемпіон відомий, боротьба "Ман Сіті" та "Арсенала" за п'єдестал. Анонс 37 туру АПЛ

7 травня 2016 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує 10 матчів чемпіонату Англії, найцікавішим з яких обіцяє бути протистояння на "Етіхад Стедіум" між "Ман Сіті" та "Арсеналом".

Субота, 7 травня, 14:45

"Норвіч" - МЮ

"Норвіч" програв останні три матчі і відкотився на передостанню сходинку турнірної таблиці. Щоправда, від рятівного 17 місця їх відділяє лише 2 пункти. МЮ закінчує сезон, граючи від зворотного. "Дияволи" вже не допустили чемпіонства "Лестера" на своєму полі, і явно будуть не проти попсувати рятівні плани "канарок".

Травмовані: Тетті, Клозе, Віздом – Кін, Швайнштайгер, Янузай

Дискваліфікований: Феллаїні (МЮ)

Прогноз "Футбол 24": 0:1

Субота, 7 травня, 17:00

"Вест Хем" - "Суонсі"

"Молотобійці" не програють в АПЛ ще з початку лютого, що дозволило їм розміститись в зоні Ліги Європи. Немотивований "Суонсі" - дуже зручний суперник на цій стадії чемпіонату, однак футболістам ВХЮ варто пам’ятати легкий успіх "лебедів" у матчі з "Ліверпулем" тижневої давнини.

Травмовані: немає Монтеро, Палоскі, Тейлор, Сігурдссон

Прогноз "Футбол 24": 2:1

Субота, 7 травня, 17:00

"Астон Вілла" - "Ньюкасл"

Очікується легкий матч для "чорно-білих". Мотивовані «сороки» повинні без проблем перегравати "Віллу" і далі відриватись від небезпечної зони. Колектив Бенітеса зараз знаходиться у найвигіднішому становищі серед конкурентів, аби залишитись в АПЛ.

Травмовані: Амаві – Крул, Айдара, Гуд, Елліот

Дискваліфікований: Сіссоко ("Астон Вілла")

Прогноз "Футбол 24": 0:2

Субота, 7 травня, 17:00

"Борнмут" - "Вест Бромвіч"

Обидві команди декілька турів тому забезпечили собі прописку в еліті на наступний сезон і роздаровують очки всім бажаючим. Очна зустріч на "Дін Корт" навряд чи зацікавить пересічного вболівальника.

Травмовані: Мінгз, Сміт – Брант, Морісон, Прітчард

Прогноз "Футбол 24": 0:0

Субота, 7 травня, 17:00

"Крістал Пелас" - "Сток Сіті"

КП переміг у півфіналі Кубка Англії "Уотфорд" і зустрінеться на "Вемблі" з МЮ. Можна припустити, що через ігри зі "Стоком" та "Саутгемптоном" Пардью готуватиме підопічних до вирішального матчу сезону. До того ж, непогано було б набрати заповітні 40 очок і закрити всі питання у чемпіонаті.

Травмовані: Аппіа, Шамах, Хангеланд – Батленд, Джонсон, Волтерс, Афеллай

Прогноз "Футбол 24": 1:1

Субота, 7 травня, 17:00

"Сандерленд" - "Челсі"

У минулому турі "аристократи" забезпечили чемпіонство "Лестера", відібравши перемогу в "шпор". Сьогодні "синім" протистоятиме менш принциповий, проте не менш мотивований суперник. "Сандерленду" необхідно конче здобувати очки, адже ймовірний успіх "Ньюкасла" на "Вілла Парк" може значно ускладнити процедуру порятунку для "чорних котів".

Травмовані: немає Зума, Ремі

Прогноз "Футбол 24": 1:1

Субота, 7 травня, 19:30

"Лестер" - "Евертон"

Перший матч "Лестера" в статусі чемпіона! Домашні трибуни "Кінг Пауер" шаленітимуть та вітатимуть своїх улюбленців із нечуваним успіхом. Гравцям залишається лише віддячити своїм фанам гарною грою, тим паче, що до партнерів після дискваліфікації знову повернеться головний бомбардир Джеймі Варді.

Травмовані: немає Баррі, Деулофеу, Коулмен, Браунінг, Ягелка

Дискваліфіковані: Дрінквотер, Хут - Морі

Прогноз "Футбол 24": 2:0

Неділя, 8 травня, 15:30

"Тоттенхем" - "Саутгемптон"

"Шпори" достроково припинили боротьбу за титул, і тепер вже необхідно подбати про збереження за собою другої сходинки, на яку зазіхатиме "Арсенал". "Саутгемптон", у свою чергу, не полишає надій пробитись у Лігу Європи. У попередніх турах кожен з опонентів чимало забивав, тому очікуємо веселий матч не без турнірної інтриги.

Травмовані: Бенталеб, Роуз – немає

Дискваліфіковані: Аллі, Дембеле (обидва – «Тоттенхем»)

Прогноз "Футбол 24": 2:2

Неділя, 8 травня, 18:00

"Ліверпуль" - "Уотфорд"

Обидва колективи зробили ставку на успішну участь в інших турнірах. Однак, якщо Юрген Клопп виправдано пожертвував чемпіонатом на користь Ліги Європи, то Кіке Флорес досягти успіху в Кубку Англії не зумів. Через це іспанський тренер поставив під сумнів свою подальшу роботу на "Вікарідж Роуд", і має виправляти ситуацію вже у найближчих матчах.

Травмовані: Хендерсон, Оріджі, Россітер – Капу, Бехрамі

Дискваліфіковані: Сахо, Сміт (обидва - «Ліверпуль»)

Прогноз "Футбол 24": 2:1

Неділя, 8 травня, 18:00

"Ман Сіті" - "Арсенал"

Центральний матч туру не лише за іменами, але й з огляду на турнірну ситуацію – "Ман Сіті" програє "Арсеналу" 3 пункти в турнірній таблиці. Проте команди не можуть похвалитись хорошим настроєм перед грою на "Етіхаді". "Містяни" зупинились за крок від фіналу ЛЧ, а в стані "канонірів" не задоволені роботою Арсена Венгера. В той же час футболістам і тренерам є що доводити перед футбольною спільнотою в очному протистоянні.

Травмовані: Сілва, Компані, Сабалета, Коларов – Окслейд-Чемберлен, Мертезакер

Прогноз "Футбол 24": 1:1