УКР РУС

Чемпіон у лігві "левів", боротьба "азовців" за виживання. 25 тур УПЛ. Анонс матчів неділі

24 травня 2015 Читать на русском

Сьогодні, 24 травня, чотирма матчами завершиться 25-й, передостанній тур чемпіонату України.

"Металіст" - "Іллічівець"

14:00. Харків, стадіон ОСК "Металіст". Телетрансляція на каналі "Футбол1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24"

"Металіст" під кінець сезону взагалі розсипався. У команди не проглядається жодної командної взаємодії. Більшість гравців не демонструє належної самовіддачі і бажання. Звісно, пояснити це можна, адже гравці не знають, що чекати в найближчому майбутньому. через тиждень завершується сезон і в більшості футболістів завершуються угоди з клубом. Окрім того незрозуміло, чи отримає "Металіст" атестат на участь у наступному сезоні.

"Іллічівець" же має дві гри аби вирвати для себе прописку у еліті. Матч проти розібраного харківського колективу, який ні за що вже не бореться - хороший шанс поповнити скарбничку життєвоважливими очками.

"Азовцям" не допоможе дискваліфікований Олександр Матвєєв.

Матч першого кола завершився впевненою перемогою "Металіста" - 3:1.

"Карпати" - "Динамо"

19:30. Львів, стадіон "Україна". Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24"

"Леви" продовжують битися з "Іллічівцем" за збереження місця у Прем'єр-лізі. Гра з "Динамо", звісно, не найкраща нагода поповнити свій доробок трьома балами, але на нічию з чемпіоном "Карпати" можуть сподіватись небезпідставно. Львівська команда завжди була не надто зручним суперником для киян. Під кінець сезону "Карпати" здобули кілька важливих результатів, однак розслаблятись ще зарано. Колективу Ігора Йовічевіча залишилось зробити останні надважливі кроки і викластись на повну на фініші сезону.

Кияни завітають до Львова у хорошому настрої. Над командою Сергія Реброва не висить тягар результату, отже можна розраховувати на появу молодих гравців у стартовому складі столичного клубу. Звісно, "Динамо" не приїде зливати гру, але впіймати гостей на куражній грі у атаці "Карпати" матимуть змогу.

Гру у "Динамо" пропустять Домагой Віда і Сергій Сидорчук.

Матч першого кола завершився нульовою нічиєю.

"Металург" З - "Зоря"

19:30. Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена". Телетрансляція на каналі "Футбол1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24"

Запоріжці набрали необхідну кількість очок аби спокійно себе почувати у завершальній стадії чемпіонату. "Козакам" не загрожує виліт у нижчій дивізіон, а також не світить перспектива зачепитись за місце у Лізі Європи. Це все позначається на настрої гравців, які останнім часом, схоже, грають з думками про вибір місця відпустки.

"Зоря" гарантувала собі місце у Лізі Європи. Проте, щоб закріпитись на четвертій позиції, луганцям необхідно не втрачати очки у останніх двох турах, адже на п'яти наступає "Ворскла", яка зберігає шанси витіснити "Зорю" з четвертого місця.

Матч першого кола завершився перемогою "Зорі" - 3:0.

"Ворскла" - "Чорноморець"

19:30. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. Бутовського". Телетрансляція на каналі "Футбол1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24"

Полтавці відірвались на комфортну відстань від конкурентів за місце у Лізі Європи і наразі борються із "Зорею" за четверту позицію. Хоча місце у євротурнірі у команди Василя Сачка вже у кишені, все ж посісти вищу позицію і почати кваліфікацію у ЛЄ з більш пізньої стадії - приємно і мотивує на останній ривок на фініші.

Полтавці мають схожого із "Зорею" суперника.  Щоправда "Чорноморець" має у складі багато недосвідчених молодих гравців, які прагнуть заявити про себе у кожному з матчів в Прем'єр-лізі, які можуть створити проблеми супернику.

Матч першого кола завершився мінімальною перемогою "моряків" - 1:0.

Марк Копич, Футбол 24