УКР РУС

Чемпіон світу U-20 Бескоровайний міг опинитися в Динамо – гравець підтвердив інтерес з боку киян

27 березня 2020 Читать на русском

Захисник словацького клубу ДАК Данило Бескоровайний розповів, які клуби були зацікавлені у його підписанні після тріумфального для збірної України чемпіонату світу U-20.

"Про інтерес Селтіка мені сказали, коли перехід вже зірвався. До цього я не знав. Моє завдання було – грати і показувати на футбольному полі свої здібності, тому що мій вік і позиція завжди конкурентоспроможні, постійно треба боротися за своє місце.

Зубков отримав пропозиції ще від двох закордонних клубів – відомі фінансові деталі

Півроку тому був інтерес Динамо. Але саме керівництво Динамо зі мною не зв'язувалося. Також був інтерес від Лаціо і Болоньї з Італії. Там все могло дуже добре скластися, але не вийшло, тому що у мене не європейський паспорт, а їм дозволено заявляти тільки двох легіонерів під час трансферного вікна.

Ну і, звичайно, керівництво ДАК не хотіло мене відпускати, тому що коли в клуб приїжджає чемпіон світу, розумієш, що з цим футболістом можна працювати і в майбутньому на ньому дуже добре заробити.

Чемпіон світу U-20 Дришлюк продовжить кар'єру в Латвії

Можна думати про наступний крок, але мені є куди рости і чого прагнути. А так – звичайно ж, хотілося б колись пограти в Англії. Британський футбол ближчий мені і підходить мені краще, ніж, наприклад, іспанський чемпіонат, де футбол більш технічний. Навіть якби була хороша пропозиція, я б все одно над нею дуже сильно подумав, тому що, переїхавши туди, себе можна дуже сильно загасити.

Для мене підходить такий футбол як в Італії, Німеччині, Англії, заснований на бійцівських якостях. З моїм зростом від мене чекають, що захисник повинен бути агресивний, добре грати головою, підключатися і забивати голи", – цитує Бескоровайного Sport Arena.

"У роздягальні Волині враження, що хтось помер": стати чемпіоном світу, не зазнатися, відповісти Вороніну і Леоненку