УКР РУС

Чемпіон МЛС Коваленко знявся у фільмі про успіх українців у США

31 березня 2017 Читать на русском

Колишній український півзахисник Дмитро Коваленко, який провів чимало років на великому рівні в МЛС, зіграв у фільмі "Американська мрія: у пошуках правди".

В український прокат з 5 травня виходить документальна стрічка Володимира Мули про життя українців у США. Це 8 успішних історій українців, які не так давно покинули рідний край, але досягли успіху за океаном.

У мотивувальному фільмі "Американська мрія. У пошуках правди" знявся мільйонер, чемпіон МЛС з "Ді СІ Юнайтед" Дмитро Коваленко – вихованець київського "Динамо". Дема, як його кличуть у Штатах, також пограв за "Чикаго Файр", "Нью-Йорк Ред Буллз" і "Лос-Анджелес Гелаксі".

"Це думаюче і якісне документальне кіно, що має на меті змусити українців подивитися довкола і розплющити очі. Чому твій сусід по сходовій клітці не реалізувався тут, проте досяг карколомних висот у Штатах? В абсолютно іншому світі, без знання мови, знайомств та грошей! Йому пощастило? Чи, може, там інша їжа? Ми навмисно знайшли успішних людей – українців із різних галузей життєдіяльності та довели, що тернистий і болючий шлях нагору таки існує. Проте він неможливий без одного фундаментального принципу громадянського суспільства..." – розповідає продюсер і режисер стрічки Володимир Мула.

Дмитро Коваленко: Я зав’язую з футболом і чемпіонат України мене не цікавить

Дмитро Коваленко відкриє в Чикаго футбольну школу для вихідців з України

, а також у Viber