УКР РУС

"Челсі" зупинятиме "Ман Сіті", чемпіонські раунди "Лестера". Анонс 34 туру АПЛ

16 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" - про всі 10 матчів англійського вікенду.

Субота, 16 квітня, 14:45

«Норвіч» - «Сандерленд»

Битва за 6 очок. «Норвіч» випереджає «чорних котів» на 4 бали і посідає останню безпечну сходинку турнірної таблиці. У гостей ще є реальний шанс врятуватися від вильоту. Але для цього потрібно сьогодні обов’язково перемагати.

Травмовані: Тетті – немає

Прогноз «Футбол 24»: 1:1

Субота, 16 квітня, 17:00

«Вест Бромвіч» - «Уотфорд»

Востаннє «Уотфорд» перемагав ще 13 лютого, коли привіз три очки із виїзду до «Пелас». З того часу – лише дві нічиї і чотири поразки. «Вест Бромвіч» вже перетнув рубіж у 40 балів, яких зазвичай достатньо для збереження прописки. Та це не означає, що господарі гратимуть абияк.

Травмовані: Брант – немає

Прогноз «Футбол 24»: 1:0

«Евертон» - «Саутгемптон»

«Іриски» - 5 матчів без перемог. Команда Мартінеса, якого закликають піти у відставку, лише 12-та. Тим часом «Сотон» реально претендує на путівку в єврокубки. Обидві команди полюбляють грати на атаку, тому сьогодні у Ліверпулі ймовірний парад голів.

Травмовані: Хібберт, Браунінг, Ягелка – Гардош, Девіс

Дискваліфікований: Маккарті («Евертон»)

Прогноз «Футбол 24»: 2:2

МЮ – «Астон Вілла»

Манкуніанці на тижні оформили путівку у півфінал Кубка Англії, здолавши на виїзді «Вест Хем». Зокрема, ефектним голасо знову відзначився вундеркінд «Юнайтед» Маркус Решфорд. Сьогодні на «Олд Траффорд» прибуде безнадійний аутсайдер із Бірмінгема. Перемога команди ван Гаала навіть не обговорюється. Тим паче, що у випадку фіаско «Ман Сіті» у Лондоні «дияволи» наблизяться до зони ЛЧ на відстань одного пункту.

Травмовані: Кін, Швайнштайгер, Янузай – Амаві

Прогноз «Футбол 24»: 2:0

«Ньюкасл» - «Суонсі»

У Рафи Бенітеса – важкі часи. Підписавшись на авантюру з «Ньюкаслом», він знову поставив на кін свою репутацію. Чотири матчі зі «сороками» не принесли тренеру жодного успіху. «Ньюкасл» залишається на передостанній сходинці, відстаючи від безпечної зони на 6 очок. «Суонсі» у попередньому турі вчинив міні-сенсацію, обігравши «Челсі». Команда Франческо Гвідоліна подобається все більше.

Травмовані: Крул, Тоні, Айдара, Гуд, Елліот, Мбабу, Колоччіні – немає

Прогноз «Футбол 24»: 1:2

Субота, 16 квітня, 19:30

«Челсі» - «Ман Сіті»

Півфіналіст ЛЧ прибуде на «Стемфорд Брідж» із локальним завданням не програти. Чемпіонство вже давно не «світить» команді Пеллегріні, але фінішувати в трійці було б чудово. Адже це дасть змогу розпочати наступний сезон ЛЧ з групового турніру. Наразі «містяни» поступаються «Арсеналу» двома балами. Щодо «Челсі», то команда повинна реваншуватися за минулотижневе фіаско в Уельсі. Матч туру!

Травмовані: Зума, Ремі, Террі – Стерлінг

Прогноз «Футбол 24»: 0:0

Неділя, 17 квітня, 15:30

«Борнмут» - «Ліверпуль»

Команда Юргена Клоппа здобула повагу навіть серед одвічних суперників, видавши у четвер розкішний камбек проти «Борусії». Після такого фантастичного вечора не виключено, що мерсисайдці будуть емоційно спустошеними. Цим може скористатися міцний «Борнмут», який в останніх 6 турах тріумфував чотири рази.

Травмовані: Мінгз, Афобе, Артер – Гомес, Інгз, Бентеке, Хендерсон

Дискваліфікований: Джан («Ліверпуль»)

Прогноз «Футбол 24»: 1:1

«Лестер» - «Вест Хем»

Другий за рейтингом матч туру. Лідери чемпіонату виграли останні 5 матчів із майже гросмейстерським загальним рахунком 6:0. «Лестер» зараз грає прагматично на результат, і це не дивно, бо настали чемпіонські раунди. «Вест Хем» спроможний попити крові у команди Раньєрі, хоча не перемагає три тури поспіль. Господарям необхідна ще одна перемога, адже 7-очкова перевага над «Тоттенхемом» не така вже й відчутна, якщо врахувати календар фінальних турів, де «лисам» протистоятимуть МЮ, «Евертон» і «Челсі».

Травмовані: немає – Бірам

Прогноз «Футбол 24»: 2:2

Неділя, 17 квітня, 18:00

«Арсенал» - «Крістал Пелас»

У «канонірів», які втратили реальні шанси на чемпіонство, є дві мети на фініш чемпіонату: потіснити із другої сходинки ненависний «Тоттенхем», або, в крайньому випадку, вберегти третє місце від зазіхань «Ман Сіті». «Крістал Пелас», який у 2016-му переміг лише одного разу, підходить якнайкраще для ролі боксерської груші.

Травмовані: Артета – Аппіа, Макартур, Шамах, Хангеланд

Прогноз «Футбол 24»: 3:1

Понеділок, 18 квітня, 22:00

«Сток Сіті» - «Тоттенхем»

«Шпори» у минулому турі познущалися над МЮ і продовжують гонитву за «Лестером». Один невдалий крок – і прощавайте, мрії. «Сток» спроможний зупинити лондонців. Щоправда, форма «гончарів» зараз насторожує: вони заледве врятувалися від поразки у матчі проти «Суонсі». А також безхарактерно програли «Ліверпулю». Що ж, дочекаймося понеділка.

Травмовані: Батленд, Джонсон, Волтерс, Вілсон – Бенталеб

Дискваліфікований: Пітерс («Сток»)

Прогноз «Футбол 24»: 1:2

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

"Синку, тобі не місце у футболі. Повертайся до мами". Надихаюча історія кар'єри Джеймі Варді