УКР РУС

"Челсі" завдяки дублю Вілліана переміг "Сток Сіті"

31 грудня 2016 Читать на русском

Новий рік "аристократи" зустрічатимуть в чудовому гуморі, адже в 19 турі АПЛ вони, перемігши "Сток Сіті" (4:2), продовжують лідирувати в чемпіонаті.

Голи за господарів провели Кехілл, Коста та Вілліан.

Лідер АПЛ грав проти тринадцятого "Сток Сіті". У попередньому турі "гончарі" розгромно поступилися "Ліверпулю" (1:4), а "Челсі" впевнено переміг "Борнмут" (3:0).

Перший гострий момент був за господарями: на 18 хвилині Коста потужно пробивав в дальній кут, але воротар Грант в блискучому стрибку парирував постріл іспанця. Коли команди відіграли трохи більше півгодини, Грант знову показав чудову реакцію, перевівши м’яча на кутовий після удару від Азара. Однак після виконання згаданого стандарту Гарі Кехілл таки відкрив рахунок – 1:0!

На початку другого тайму новачок "Стока" Мартінс (перейшов з "Порту") засвітив на табло стадіону дві одиниці. Не минуло й десять хвилин, як Мозес на правому фланзі, ефектно розхитавши опонента, віддав в центр на Азара. Бельгієць в свою чергу скинув на Вілліана – 2:1. Після голу тренер гостей Марк Х'юз провів подвійну заміну, випустивши на поле Кркіча та Імбула. "Сток" фактично відразу вистрілив голом ветерана Крауча. Відзначимо в епізоді помилку від Канте. Не встигли "гончарі" як слід порадіти взяттю воріт, коли Вілліан пострілом з гострого кута оформив дубль – 3:2!

Наприкінці матчу Коста в своєму стилі, протаранивши захисника, провів четвертий гол "Челсі".

"Аристократи" одержують в чемпіонаті тринадцяту перемогу поспіль, повторюючи досягнення "Арсеналу". Нині у лондонців налічується 49 очок.

В 20 турі "Сток" зіграє проти "Уотфорда", а "Челсі" – в дербі проти "Тоттенхема"!

Чемпіонат Англії, 19 тур

"Челсі" – "Сток Сіті" – 4:2

Голи: Кехілл, 34, Вілліан, 57, 66, Коста, 85 – Мартінс, 47, Крауч, 64