УКР РУС

Челсі вдома зіграв унічию з Атлетіко і вийшов до наступного раунду Ліги чемпіонів

5 грудня 2017 Читать на русском

В заключному турі ЛІги чемпіонів Челсі на домашньому стадіоні врятував нічию в матчі з Атлетіко та пройшов у наступний раунд.

Незважаючи на те, що перемога більше була потрібна гравцям Атлетіко, значно гострішими у першому таймі виглядали господарі. Особливо помітним був Альваро Мората, який втратив декілька хороших нагод. У тому, що перший тайм закінчився нульовою нічиєю, гості великою мірою повинні завдячувати Яну Облаку. Голкіпер Атлетіко здійснив пару хороших сейвів та залишив свої ворота "на замку". Мадридці небезпечних моментів практично не створили, хоча досить вміло тримали м’яч.

Другий тайм гостріше знову розпочали господарі. Воротам Облака загрожували Азар та Мората. Але відкрити рахунок в матчі пощастило саме гравцям Атлетіко. На 56-й хвилині після подачі кутового Сауль відгукнувся на скидку у виконані Торреса та головою переправив м’яч у пустий кут воріт. На 75-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Після прострілу у виконанні Азара, м’яч у власні ворота переправив Стефан Савіч. Господарі продовжували атакувати до фінального свистка, але більше забити не змогли. Челсі проходить в наступний раунд, Атлетіко змушений задовільнитись путівкою в Лігу Європи.

Ліга чемпіонів, 6 тур

Челсі – Атлетіко – 1:1

Голи: Савіч, 75 (аг) – Сауль Ньїгес, 56