УКР РУС

Челсі обіграв Крістал Пелас

10 березня 2018 Читать на русском

Підопічні Антоніо Конте без особливих проблем здобули три очки у поєдинку з Крістал Пелас.

Челсі знаходиться далеко не у вигідній позиції. При досить обмежених ресурсах, "сині" змушені боротися як в АПЛ, так і у Лізі чемпіонів, де вже у середині наступного тижня вони мають зустрітись з Барселоною.

Тому і на матч проти Крістал Пелас вийшли практично всі найсильніші виконавці столичної команди, що відразу ж відчули на собі гості. Челсі фактично замкнули "орлів" на їх половині поля і трохи після закінчення 30 хвилин гри забили два м'ячі.

Вже після перерви гра значно підбадьорилася - Крістал Пелас не хотів поступатися, Вілфред Заха серйозно додав швидкості атакам команди і Челсі отримало масу можливостей для контратак. Незважаючи на величезну кількість гольових моментів, "сині" збільшити свою перевагу не зуміли, а ось пропустити у них вийшло - вже під завісу матчу Патрік ван Анхольт розпечатав ворота Тібо Куртуа, проте на більше ні він, ні його партнери не спромоглися.

Таким чином, Челсі, як і раніше розташовується на п'ятому місці в турнірній таблиці АПЛ, що їх, звичайно, абсолютно не влаштовує. У двох очках попереду Тоттенхем, проте вже завтра "шпори" зможуть знову збільшити свою перевагу - лондонці їдуть в гості до Борнмуті.

Англійська Прем'єр-ліга, 30 тур

Челсі – Крістал Пелас – 2:1

Голи: Вілліан, 25, Келлі (АГ), 32 – ван Анхольт, 90