УКР РУС

Челсі не зміг обіграти Лестер, Вест Хем розгромив Хаддерсфілд

13 січня 2018 Читать на русском

В рамках 23 туру АПЛ Челсі не зміг обіграти Лестер, Вест Бромвіч впевнено обіграв Брайтон, Крістал Пелас мінімально переміг Бернлі, Ньюкасл та Суонсі розійшлися миром, Уотфорд та Саутгемптон не змогли виявити сильнішого, Вест Хем здобув просту перемогу над Хаддерсфілдом.

Вест Бромвіч впевнено обіграв Брайтон. Рахунок було відкрито досить швидко: після подачі з кутового Джей Родрігес скинув м'яч на Еванса, який ударом головою забив. Вест Бромвіч продовжував контролювати ситуацію, але трохи згодом Брайтон захопив контроль над м'ячем. Щоправда це нічого не дало гостям. А от Вест Бромвіч у другому таймі подвоїв свою перевагу. І знову гол було забито після подачі з кутового. Після подачі Бранта Доусон сильним ударом головою в дальню дев'ятку встановив остаточний рахунок.

Крістал Пелас мінімально здолав Бернлі. Матч розпочався в досить рівній боротьбі і Крістал Пелас мав дві напівнагоди для забитого голу. Однак на 21 хвилині Сако відкрив рахунок в матчі. Отримавши м'яч на лівому фланзі форвард увірвався до штрафного майданчика і сильним ударом в дальній кут пробив Поупа. Бентеке міг подвоїти перевагу, але пробив вище воріт. В другому таймі Крістал Пелас продовжував більше атакувати і не давав супернику створити нагод відігратись і довів гру до переможної кінцівки.

Ньюкасл та Суонсі не змогли виявити сильнішого. Суонсі захопив контроль над м'ячем, однак більш небезпечні нагоди буди в Ньюкасла. Удари Шелві і Переса були неточними, а гол Гейла відмінили через офсайд. Перший забитий гол довелось чекати досить довго: Айю на 60 хвилині пробив після рикошету і вразив ворота Ньюкасла. Однак за 8 хвилин Хоселу після відскоку зрівняв рахунок і встановив остаточний рахунок в матчі.

Уотфорд на останніх хвилинах врятував нічию в матчі з Саутгемптоном. Команди розпочали гру на рівних і обмінялись небезпечними моментами. Однак якщо з ударом Янмата впорався воротар, то з ударом Ворд-Прауса на 20 хвилині Гомес впоратись не зміг. А наприкінці тайму Ворд-Праус оформив дубль після зручної передачі Тадіча. В другому таймі шершні досить швидко відквитали один м'яч зусиллями Грея. Але зрівняти рахунок не вдавалось аж до 90 хвилини, коли Дукуре головою переправив м'яч у ворота і врятував нічию для своєї команди.

Вест Хем на виїзді розгромив Хаддерсфілд. Хоча початок матчу не віщував такого результату. Хаддерсфілд захопив контроль над м'ячем і молотобійцям ніяк не вдавалось створити моменти. Однак після помилки захисника Нобл отримав м'яч у штрафному майданчику і пробив повз воротаря. Лоллі до перерви зрівняв рахунок, класним обвідним ударом влучивши в дальній кут. Але в другому таймі Вест Хем досить швидко не тільки повернув перевагу собі, а й довів рахунок до розгромного. Одразу по перерві Арнаутовіч вивів свою команду вперед в рахунку. А Лансіні на 56 та 61 хвилинах оформив дубль і поставив крапку в матчі.

Челсі на Стемфорд Брідж не зміг обіграти Лестер. Команди розпочали досить активно і Лестер мав першу небезпечну нагоду, але Куртуа витягнув удар Ндіді з нижнього кута воріт. Лестер більше володів ініціативою, однак і Челсі мав свою небезпечну нагоду у вигляді дальнього удару Фабрегаса. В другому таймі боротьби стало ще більше і свою команду підвів Чілвел, який досить швидко отримав дві жовті картки. Однак навіть чисельна перевага не допомогла Челсі здобути перемогу в цьому матчі.

Після цього туру Челсі залишився на 3 місці з 47 очками, Лестер з 31 пунктом розташувався на 8 позиції. Вест Хем набрав 25 очок і піднявся на 11 позицію, Хаддерсфілд розташувався на 13 сходинці. Позиції Уотфорда, Ньюкасла, Суонсі та Саутгемптона залишились на своїх місцях.

Чемпіонат Англії 2017/18, 23 тур

Вест Бромвіч – Брайтон – 2:0

Голи: Еванс, 4, Доусон, 55

Крістал Пелас – Бернлі – 1:0

Гол: Сако, 21

Ньюкасл – Суонсі – 1:1

Голи: Хоселу, 68 – Айю, 60

Уотфорд – Саутгемптон – 2:2

Голи: Грей, 58, Дукуре, 90 – Ворд-Прауз, 20, 44

Хаддерсфілд – Вест Хем – 1:4

Голи: Лоллі, 40 – Нобл, 25, Арнаутовіч, 46, Лансіні, 56, 61

Челсі – Лестер – 0:0

Вилучення: Чілвел, 68