УКР РУС

Челсі не вдасться поцупити трансферну ціль ПСЖ – французи спокушають гравця вражаючою зарплатнею

31 травня 2023 Читать на русском

Хавбеку Спортінга Мануеле Угарте доведеться зробити непростий вибір. Челсі та ПСЖ продовжують боротьбу за футболіста.

Маурісіо Почеттіно, який нещодавно очолив "синіх", вже розпочав активно працювати над посиленням команди. Наставник Челсі націлився на хавбека Спортінга, якого планує підписати його колишня команда. Угода між ПСЖ та Угарте майже була досягнута до моменту, як втрутився лондонський клуб. Але, схоже, Почеттіно не вдасться стати на заваді між французьким грандом та хавбеком.

ПСЖ ризикує піймати облизня через Почеттіно – на кону трансфер за 60 мільйонів

Згідно з інформацією Record, у разі переходу до Челсі зарплата Угарте збільшиться майже у 6 разів і становитиме 2 млн євро на рік. У Спортінгу він отримує 350 тисяч євро на рік. Але пропозиція ПСЖ ще більша – там йому готові платити 5 млн євро на рік до сплати податків. Така велика різниця вплинула на ситуацію. До цього Угарте вважав перехід в стан "синіх" практично вирішеним питанням.

Нагадаємо, що у контракті хавбека прописана клаусула у розмірі 60 мільйонів євро. В поточному сезоні Мануель Угарте зіграв за Спортінг у 47 матчах.

АПЛ: Евертон красиво врятувався від історичного фіаско – Забарний не розбив серце Миколенку, чемпіон Англії 2016 вилітає