УКР РУС

Челсі на виїзді переміг Бернлі, Саутгемптон зіграв у суху нічию з Лестером

19 квітня 2018 Читать на русском

Челсі переграв Бернлі, скоротивши відставання від четвертого місця до п'яти очок, а Саутгемптон не зміг переграти Лестер та відірватися від зони вильоту.

Після двох поспіль осічок Тоттенхема Челсі міг скоротити відставання від четвертого місця до п'яти очок. Для цього на виїзді потрібно було перемогти непоступливий Бернлі, який в разі свого успіху міг витіснити Арсенал з шостої сходинки.

Гра у господарів не пішла. Вже на 20-й хвилині Челсі вийшов вперед за рахунок прикрого автоголу Лонга. Бернлі зумів знайти в собі сили та відігратися у другому таймі, коли на 61-й хвилині Барнс заніс м'яч у ворота після удару Гудмундсона. Однак, вже через 8 хвилин Мозес замкнув навіс Емерсона та встановив остаточний рахунок матчу – 1:2 на користь Челсі.

У паралельному матчі Лестер Сіті приймав Саутгемптон, який намагався відірватися від зони прямого вильоту. У важкій грі з невеликою кількістю гострих моментів маленьку статистичну перевагу мали господарі, однак конвертувати її у голи не вдалося. Саутгемптон відповів взаємністю, а головний арбітр зафіксував суху нічию 0:0.

Таким чином, Челсі набрав 63 очки за чотири тури до кінця чемпіонату та скоротив відставання від Тоттенхема до п'яти очок. Бернлі залишився з 52 очками на 7 сходинці, так і не перегнавши Арсенал, у якого на 2 очки більше та гра у запасі. Саутгемптон залишається на 18 місці з 29 очками, відірвавшись від Стока, який йде наступним, всього на одне очко. Лестер Сіті з 44 очками залишився на 8 позиції

Чемпіонат Англії, 31 тур

Бернлі – Челсі – 1:2

Голи: Барнс, 61 – Лонг, 20 (автогол), Мозес, 69

Чемпіонат Англії, 35 тур

Лестер Сіті Саутгемптон 0:0