УКР РУС

Челсі на останніх хвилинах здобув перемогу над Уотфордом

21 жовтня 2017 Читать на русском

В матчі 9 туру АПЛ Челсі на останніх хвилинах зумів здобути перемогу в матчі з Уотфордом.

Челсі досить активно розпочав матч, впевнено контролював м'яч та створював небезпечні моменти біля воріт Гомеса. На 12 хвилині сині заробили кутовий (хоча м'яч покину межі поля від Азара) і саме після нього забили. Азар відпасував на Педро, а той неймовірним ударом в дотик від стійки влучив у дальню дев'ятку. Момент ще був у Фабрегаса, але він не зумів перекинути Гомеса.

В Уотфорда мало що виходило увесь перший тайм, однак вони зуміли зрівняти рахунок перед перервою. Холебас вкинув аут до штрафного майданчика, Луїс виграв другий поверх, однак скинув м'яч на Дукуре, який і зрівняв рахунок.

В другому таймі Уотфорд підвищив швидкості і забив швидкий гол. Рішарлісон зробив низову передачу в штрафний майданчик на Перейру, якого ніхто не накривав і той вивів Уотфорд вперед. Шершні продовжували атакувати і могли забити ще, натомість Челсі зумів зрівняти рахунок. Батшуаї після передачі Педро головою переправив у ворота.

Наприкінці матчу після навісу Вілліана вся увага захисників була прикута до Батшуаї і зовсім забули про Аспілікуету, який ударом головою вивів аристократів уперед. А в компенсований час після помилки Брітоса Батшуаї отримав м'яч у штрафному майданчику і перекинув Гомеса, встановивши остаточний рахунок.

Чемпіонат Англії 2017/18, 9 тур

Челсі – Уотфорд – 4:2

Голи: Педро, 12, Батшуаї, 72, 90+5, Аспілікуета, 87 – Дукуре, 45+2, Перейра, 50