УКР РУС

"Челсі" мінімально здолав "Вест Бромвіч"

11 грудня 2016 Читать на русском

У 15 турі АПЛ "аристократи" на "Стемфорд Брідж" переграли "дроздів" (1:0).

Вчора "Арсенал" обіграв "Сток Сіті" та наздогнав "Челсі" у турнірній таблиці. Для відновлення одноосібного лідерства "синім" необхідно було здобувати позитивний результат у поєдинку проти "Вест Бромвіча".

У першому таймі "аристократи" не мали помітної переваги над суперником. "Дрозди" дуже грамотно захищалися і час від часу загрожували володінням Куртуа. Після відпочинку "Вест Бромвіч" продовжував гідно протистояти лондонцям, не дозволяючи господарям підійти до власних воріт на небезпечну відстань.

Чи не перший стовідсотковий шанс "Челсі" завершився голом. Коста відгукнувся на передачу з глибини, продавив МакОулі та лівою ногою з гострого кута вразив дальній верхній кут. Гості почали розкриватися, тому "аристократи" мали можливість впіймати суперника на контратаці. Втім, цього не сталося і матч завершився мінімальною перемогою лондонського клубу, за якою, крім зірок світового футболу, спостерігав колишній власник "Металіста" Олександр Ярославський.

"Челсі" з 37 очками повернув собі лідерство чемпіонату, а "Вест Бромвіч", маючи 20 пунктів, розмістився на 8 рядку турнірної таблиці.

Англія. АПЛ, 15 тур

"Челсі" – "Вест Бромвіч" – 1:0

Гол: Коста, 76