УКР РУС

Челсі – Ліверпуль – 1:1 – відео голів та огляд матчу

29 вересня 2018 Читать на русском

Ліверпуль на останніх хвилинах вирвав нічию в матчі з Челсі у 7 турі АПЛ. Дивіться відео голів та огляд матчу Челсі – Ліверпуль.

Перші хвилини поєдинку пройшли у позиційній боротьбі обох команд. На екваторі першого тайму Челсі вдалась швидка контратака. Ковачіч зробив шикарну передачу на Азара – бельгієць отримав простір у штрафному майданчику "червоних" та влучно пробив у кут воріт Аліссона – 1:0.

Ліверпуль вирвав нічию в матчі з Челсі завдяки шикарному голу Старріджа

Ще в першому таймі Салах міг відновити паритет, але Рюдігер зміг врятувати Челсі, вибивши м'яч фактично з лінії порожніх воріт. По перерві Ліверпуль почав більше володіти м'ячем та атакувати, проте мерсисайдцями не вдавалось пройти оборонні порядки "синіх". Відмінний момент мав Шакірі, який не зміг акцентовано пробити після прострілу Робертсона.

Під завісу зустрічі Клопп не вирішив випустити Старріджа, який вийшов замість Мілнера і це принесло свої плоди буквально через 3 хвилини. Старрідж наважився на удар з-за меж штрафного майданчика. М'яч полетів за неймовірною траекторією та опинився у воротах Кепи, який був безпорадним у цій ситуації.

Ліверпуль продовжує йти без поразок в АПЛ 2018/19. У підопічних Клоппа 19 очок, стільки ж у Манчестер Сіті, який лідирує. Челсі набрав 17 пунктів та розмістився на 3 позиції.

Вест Хем – Манчестер Юнайтед: Ярмоленко з низьким балом і відібраним голом, антирекорд АПЛ і вбивча ефективність

АПЛ, 7 тур

Челсі – Ліверпуль – 1:1

Голи: Азар, 25 – Старрідж, 89