УКР РУС

"Челсі" – "Тоттенхем" та ще 4 топ-матчі вікенду, які варто подивитись і спробувати спрогнозувати

25 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує і прогнозує топ-матчі вікенду у Європі.

Уже завтра на нас очікують цікаві матчі в топ-чемпіонатах. "Футбол 24" анонсує та пропонує вам спрогнозувати результат найцікавіших матчів вікенду.

"Баварія" – "Байєр", 26 листопада, початок о 19:30

Телетрансляція на каналі "Спорт 2"

"Баварія" підходить до матчу з "Байєром" у надзвичайно поганій, як для себе, формі. В останніх трьох матчах команда Анчелотті двічі програла (0:1 "Борусії" Д та 2:3 "Ростову") та одного разу зіграла внічию (1:1 з "Хоффенхаймом"). Невиграш четвертого матчу поспіль стане для мюнхенців катастрофою. Вони вже пропустили "РБ Лейпциг" на перше місце, а відразу 5 команд відстають від "Баварії" лише на 3 очки.

"Байєр" на тижні зіграв внічию в Москві з ЦСКА (1:1), чим гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер саме час надолужувати втрачене в чемпіонаті, чи не так? У Бундеслізі справи йдуть не так добре: команда йде 9-ю, проте відстань до 3-го "лігочемпіонівського" місця – 5 очок. Тому вся боротьба ще попереду.

Прогноз "Футбол 24"

"Баварія" нарешті має прийти в себе і перемогти, хоча гості і зуміють нав'язати боротьбу.

"Баварія" – "Байєр" 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Челсі" – "Тоттенхем", 26 листопада, початок о 19:30

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

"Челсі" при Конте набрав крейсерський хід. Команда виграла шість останніх матчів в чемпіонаті, не пропустивши при цьому жодного голу (різниця голів вражає – 17:0). Востаннє таке вдавалось "пенсіонерам" ще у 2010 році. Тому підопічні Конте цілком справедливо наразі посідають перше місце в АПЛ. Дається взнаки і відсутність єврокубків у "Челсі" в цьому сезоні.

У "Тоттенхема" справи йдуть набагато гірше. На тижні команда програла "Монако" в Лізі чемпіонів, втративши шанси на вихід в 1/8 цього турніру. А в чемпіонаті остання перемога була здобута ще 2-го жовтня. Загалом за останні 9 матчів в усіх турнірах команда Почеттіно виграла лиш раз: у "Вест Хема" в попередньому турі завдяки двом голам на останніх хвилинах. Лондонське дербі проти "Челсі" – чудовий шанс, щоб показати свою справжню силу і продовжити боротьбу за чемпіонство.

Прогноз "Футбол 24"

Господарі мало пропускають і у чудовій формі, але суперник буде доволі складним. Тому прогнозуємо мінімальну "суху" перемогу "Челсі".

"Челсі" – "Тоттенхем" 1:0

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Севілья" – "Валенсія", 26 листопада, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

"Севілья" наразі є головним переслідувачем "Реала" та "Барселони", відстаючи від "вершкових" на 6 очок, а від "Барси" – лише на 2 пункти. У вівторок команда Сампаолі програла "Ювентусу" в Лізі чемпіонів. Ця поразка стала другою поспіль на своєму полі, хоча перед цим була серія з 7 перемог на домашньому стадіоні. Тому господарі будуть щосили нестись в атаку, аби нарешті перемогти перед рідними вболівальниками.

"Валенсія" йде лише на 16-му місці, проте команда забивала в кожному з останніх 5 матчів, зокрема відвантаживши два голи "Барселоні". У складі гостей достатньо гравців, які можуть вирішити долю матчу, тому легкої прогулянки для "Севільї" точно не буде. У плани левантійців точно входить відібрати очки на "Рамон Санчес Пісхуан", адже саме час підбиратись ближче до середини таблиці.

Прогноз "Футбол 24"

Обидві команди грають в результативний футбол, тому чому б не спробувати спрогнозувати перемогу господарів у матчі, в якому буде забито багато голів.

"Севілья" – "Валенсія" 3:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Реал Сосьєдад" – "Барселона", 27 листопада, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

"Реал Сосьєдад" увірвався в топ-5 іспанської Прімери, лише на 4 очки відстаючи від "Барселони", яка йде другою. Команда з Країни Басків виграла останні 4 гри в чемпіонаті з різницею голів 10:1. До того ж, перед зустріччю з каталонцями у них є туз в рукаві – статистика особистих матчів на домашньому стадіоні "Аноета". Востаннє "Барса" вигравала тут у травні 2007 (!) року.

Щодо нинішнього стану справ у команді Луїса Енріке, то вони, відверто, йдуть не найкращим чином. В чемпіонаті "Реал" попереду вже на 6 очок, ще й зовсім поруч ціла низка переслідувачів. Команда допускає осічки в чемпіонаті, і такий складний виїзд, як до "Реал Сосьєдада" може знову вилитись у втрату очків. Тим не менш, всі зірки, окрім Іньєсти, в строю. Тому каталонці цілком в змозі і перервати невтішну серію на "Аноеті".

Прогноз "Футбол 24"

Господарі у хороших кондиціях і готові протистояти "Барсі", а якщо взяти до уваги статистику проти "блаугранас" на своєму полі, то напрошується нічия.

"Реал Сосьєдад" – "Барселона" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Ліон" – ПСЖ, 27 листопада, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Setanta Sports +"

У Франції в неділю відбудеться класичне протистояння "Ліона" та ПСЖ. В минулому сезоні в очному протистоянні в Ліоні перемогли саме господарі. Зараз вони перебувають у хороших кондиціях, перемігши в 4 із останніх 5 матчів. Та й єдина нічия була здобута на виїзді проти "Ювентуса" в Лізі чемпіонів, де команда продовжує боротьбу за вихід із групи.

Щоправда, ПСЖ має більш переконливу серію – 10 безпрограшних матчів (8 перемог, 2 нічиї). Тим не менш, команда Емері йде лише на 3-му місці в чемпіонаті, на 3 очки відстаючи від сенсаційного лідера сезону "Ніцци". "Ліон" в свою чергу йде 4-м, але відстань до ПСЖ вже солідніша – 7 очок. Саме тому матч буде важливим з турнірної точки зору для обох команд.

Прогноз "Футбол 24"

Клас ПСЖ має датися взнаки, і в непростому матчі вони таки зуміють вирвати перемогу.

"Ліон" – ПСЖ 1:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Моє життя настільки досконале, що я змушений засмучуватися через якісь трансфери". Правила життя Юргена Клоппа