УКР РУС

Челсі переграв Саутгемптон, здійснивши фантастичний камбек

14 квітня 2018 Читать на русском

Челсі за вісім хвилин забив три м'ячі та здобув вольову перемогу над "святими".

Саутгемптон був налаштований на відчайдушну гру, адже команда до матчу посідала 18 сходинку та мала мінімальний відрив від Сток Сіті, ризикуючи звалитися у зону прямого вильоту з АПЛ.

Особливо старався вихованець та колишній футболіст Челсі Райан Бертранд. На 22-й хвилині після його передачі Душан Тадіч вивів Саутгемптон вперед, а на 60-й відзначився уже сам Райан. Антоніо Конте після цього почав кардинально міняти гру – зокрема, випустив замість неефективного Морати зимового новачка Олів'є Жиру. І тут Челсі заграв: протягом восьми хвилин у другій половині другого тайму лондонці забили три м'ячі. На 70-й хвилині скоротив відставання Жиру, а на 75-й Еден Азар зрівняв рахунок. Переможний м'яч було забито вже через три хвилини, коли Олів'є Жиру з меж штрафної пробив з відскоком у нижній правий кут – 2:3! Після такого Саутгемптон не оговтався.

Отже, Челсі набрав 60 очок, як мініммум на півдня скоротивши відставання від четвертого місця до 7 очок. Саутгемптон же втратив можливість відірватися від Сток Сіті та залишився на 18-й сходинці з 28 очками.

Чемпіонат Англії, 33 тур

Саутгемптон – Челсі – 2:3

Голи: Тадіч, 22, Бертранд, 60 – Жиру, 70, 78, Азар, 75