УКР РУС

Чехія – Україна: передматчева прес-конференція Карела Яроліма

5 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної Чехії Карел Яролім поспілкувався з журналістами напередодні матчу Ліги націй між збірними Чехії та України.

"Мені подобається згадувати про роки, проведені в команді Словацко (Яролім тренував команду Словацко з містечка Угерське-Градіште, де і буде проходити матч проти України – прим."Футбол24"). І я завжди радий сюди повертатися, тому що відчуваю себе тут як вдома. Я пам'ятаю відмінну атмосферу, яку шанувальники створювали для своєї команди. Тому повністю покладаюся на їх підтримку.

Чехія – Україна: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Правда, мова йде не про це, а про те, скільки команд в групі, і що ми граємо тільки чотири матчі. Тим вище ціна кожного поєдинку. З психологічної точки зору дуже важливо налаштовуватися на кожну зустріч. Коли виходиш на поле необхідно мати саме бойовий настрій для того, щоб всі зусилля зосередити на грі", – цитує Яроліма Команда1 з посиланням на офіційний сайт Футбольної асоціації Чеської Республіки (ФАЧР).

Відзначимо, що матч Чехія – Україна відбудеться в четвер, 6 вересня, в Угерське-Градіште. Початок зустрічі о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Захисник збірної Чехії Селассі: Будемо виступати в Лізі націй з усією серйозністю