УКР РУС

Чехія – Україна: післяматчева прес-конференція Карела Яроліма

7 вересня 2018 Читать на русском

Наставник збірної Чехії Карел Яролім поділився враженнями від першого матчу у Лізі націй проти України.

"Прикро, що ми пропустили два голи в кінці кожного з таймів. Моментів було багато з боку обох команд. Результат міг бути аналогічний і на нашу користь.

Чехія – Україна – відео голів

Українські футболісти показали свої сильні якості. Наші гравці середньої лінії не встигали накривати суперників. Це призвело до того, що вони мали більше шансів.

Я не очікував, що ми пропустимо в кінці першого тайму. Після перерви довелось робити зміни, які не планувались. Попереду нас чекають два виїзні матчі. Було б краще їхати на виїзд з очками.

Ярмоленко часто провокував своїми переміщеннями чисельну перевагу суперника – три проти двох. Другий гол? Мені важко сказати, хто зробив помилку. Там були рикошети. Треба дивитись відео. Ситуація виникла досить неприємна. Попереду у нас товариський матч, будемо готувати команду до офіційних ігор.

Чи є у мене наснага продовжувати працювати з цією командою? Звісно, що мені неприємно, але тренерська робота приносить як радість, так і розчарування від поразок. Якщо ти не маєш характеру, то не зможеш виконувати цю роботу. Не забуваймо, що у нас було багато кадрових проблем", – сказав Яролім.

Україна дотиснула Чехію у виїзному матчі Ліги Націй, створивши значно більше моментів