УКР РУС

Чех: Мрію завершити кар'єру перемогою в Лізі Європи

3 травня 2019 Читать на русском

Голкіпер Арсенала Петр Чех повідомив, що хотів би виграти Лігу Європи в своєму останньому сезоні в професіональній кар'єрі.

"Це була моя остання домашня гра в єврокубках, я відчуваю змішані почуття. Я хотів перемогти і наблизитися до мрії підняти трофей у своїй останній грі. Завдяки моїм партнерам по команді ми як і раніше можемо досягти цього і маємо хороші шанси.

Арсенал – Валенсія – 3:1 – відео голів та огляд матчу

Програш у трьох матчах поспіль в чемпіонаті міг позначитися на команді. Ми почали не дуже добре, а у них було більше впевненості та агресії. Вони створили моменти і забили гол, але ми повернулися в гру. Наш виступ після цього був чудовим, ми забили два голи. У другому таймі ми хотіли забити третій гол і не пропустити. Нам вдалося виконати обидва завдання.

На шляху до мрії потрібно проявляти хоробрість вдома і на виїзді. Так виграються європейські трофеї. Знаємо, що матч-відповідь буде ще складнішим, оскільки їм нічого втрачати і потрібно досягати результату. Сподіваюся, ми зможемо скористатися цим як своєю перевагою", – цитує Чеха офіційний сайт Арсенала.

Арсенал здобув вольову перемогу над Валенсією в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи