УКР РУС

Чечер: про скандал у збірній, Семена Альтмана і режим

9 квітня 2018 Читать на русском

Найстарший гравець Прем'єр-ліги, захисник луганської Зорі В'ячеслав Чечер розповів про Альтмана, скандал у збірній і режим.

У 2004-му році за порушення режиму й запізнення на тренувальну базу В'ячеслава Чечера й двох інших футболістів із Металурга – Зотова та Закарлюку – вигнали зі збірної. Хоча за чутками винуватців було більше, покарали лише їх.

"Я конкретно не розповідатиму. Нехай це залишиться на совісті людей, які це все "заварили".

Чечер: Хотілося б перевершити рекорд Шовковського, але головне, щоб моглось

Ви не думайте, що ми якісь монахи чи роботи, які приходять на тренування, посиділи, як роботи, "відтарабанили" і пішли назад. Ні, всі ми живі люди, всі хочуть розслабитись, відновити сили. Раніше могли просто сидіти по три-чотири години і розмовляти. А зараз я як останній динозавр, бо тут, в основному, молодь. Зараз у людей зовсім інші інтереси. У нас мало спільних тем", – сказав Чечер в ефірі програми "Профутбол".

37-річний центрбек також поділився враженням про роботу під керівництвом Семена Альтмана, який робив особливий акцент на потойбічних силах.

"Сьогодні День золотої собаки, тому на воротах стоятиме такий-то голкіпер. Приїжджав до нас на базу "чудак", пам'ятаю, крутив за спиною якоюсь штукою. Це все смішно, бо було перед матчами", – згадує Чечер.