УКР РУС

Чеберко: Зоря не має права на помилку в матчі з Маріуполем

9 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник Зорі Євген Чеберко поділився очікуваннями від матчу з Маріуполем.

Євген Чеберко в інтерв'ю офіційному сайту Зорі розповів про роботу над помилками після матчу з Динамо (2:3) та поділився очікуваннями від матчу 23 туру проти Маріуполя, який відбудеться у неділю, 11 березня, о 17:00.

"У першу чергу, хочеться приєднатися до всіх привітань і привітати з минулим 8 березня наших милих дівчат. Залишайтеся завжди такими ж красивими і будьте поруч з нами!

Що стосується гри з Динамо, то ми вже провели розбір гри, проаналізували помилки. Розуміємо, що тепер не маємо права помилятися і втрачати очки в грі з Маріуполем. Нам потрібно наближатися до Ворскли, а відповідно – до третього місця.

Вернидуб звернув увагу на наші дрібні помилки. У деяких епізодах не догравали з суперниками один в один. Чи не догравали також іноді при стандартних положеннях. Потрібно було реалізовувати всі наявні моменти, щоб обігравати такі команди, як Динамо.

Налаштовуємося з усією відповідальністю. Поєдинок з Динамо треба забути і готуватися безпосередньо до гри з Маріуполем. Маю велику надію на перемогу!

1 поразка в останніх 14 матчах говорить про нашу стабільність, про впевненість в своїх силах і про те, що ми прогресуємо як команда", – розповів Чеберко.