УКР РУС

Чайковський: Якби ми грали в Луганську – точно б перемогли

4 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Ігор Чайковський прокоментував результат поєдинку луганчан із "Фейєнордом" (1:1) у груповому раунді Ліги Європи.

"Думаю, що по такій грі, тим більше у "Фейєноорда" було вилучення, скоріше це втрата. До того ж, як мені здалося, у другому таймі ми повинні були бити пенальті, та і ще в декількох епізодах арбітр прийняв неправильне рішення. На емоціях відразу складно щось говорити, але в будь-якому випадку такі матчі – великий досвід для нас, і ми рухаємося далі. Будемо намагатися взяти очки в наступних іграх.

Хочеться сказати велике спасибі вболівальникам. Нас дуже добре підтримували і, повірте, якщо б ми грали в Луганську – точно обіграли б суперників. Знаю, що на трибунах було чимало луганських уболівальників, зокрема людей, які спеціально приїхали на гру з Луганська. На стадіоні було чудово!", – сказав Чайковський у післяматчевому коментарі.

Петряк розповів, чи був пенальті на ньому в матчі проти "Фейєнорда": "Ставлення суддів до "Зорі" в Європі ображає"

Нагадаємо, луганська "Зоря" розійшлася миром із "Фейєнордом" в домашньому матчі Ліги Європи. До вашої уваги відеоогляд матчу і забитих голів, а також перші підсумки поєдинку. Результат зустрічі прокоментували головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб, наставник голландців Джованні ван Бронкхорст, а також півзахисники луганчан Олександр Караваєв та Іван Петряк.