УКР РУС

Час Мілевського настане, він ще встигне награтися, – головний тренер "Тосно"

8 жовтня 2016 Читать на русском

Дмитро Парфьонов, головний тренер ФК "Тосно", в якому нині виступає Артем Мілевський, прокоментував рішення залишити форварда в запасі у кубковому матчі зі "Спартаком-2".

8 жовтня відбувся матч Кубка Росії , в якому ФК "Тосно" Артема Мілевського переграв "Спартак-2" з рахунком 3:1. Форвард не вніс вклад у перемогу і весь поєдинок провів на лаві для запасних, так і не вийшовши на поле. Після матчу головний тренер Дмитро Парфьонов пояснив своє рішення не випускати Артема.

"Чому не випустив сьогодні Мілевського? Питання не в ньому, а в тому, що відбувалося на полі. Артем тренується, розраховуємо на нього, як і на кожного гравця. Чемпіонат довгий, прийде його час, все ще награється.

Що стосується його форми, то на даний момент вона краща за ту, в якій він приїхав. Артем тренується щодня, хоче грати, як і будь-який футболіст. Це правильно. Мілевський не потребує представлення, це футболіст з величезним досвідом, що володіє індивідуальною майстерністю, відмінний футболіст, як і особистість", – сказав Парфьонов у коментарі після матчу.

Мілевський: У "Динамо" дуже цікавий президент, він навіть Ярмоленка не може продати

Твіттеріада. Кополовець на холостяцькій вечірці, або Пишні форми фанатки "Халл Сіті" проти довгих ніг подруги Мілевського