УКР РУС

Чанцев: Юрист сказав, що футболісти "Металурга" можуть писати заяви на звільнення

27 листопада 2015 Читать на русском

Наставник запорізького "Металурга" Анатолій Чанцев прокоментував стан справ в команді перед виїзним матчем 16-го туру української Прем'єр-ліги проти луцької "Волині".

"Чи готовий "Металург" дати бій "Волині"? У міру своїх можливостей і сил, звичайно. Напередодні фанати на зустрічі просили про це хлопців. Але наші гравці й самі прекрасно все розуміють. Знаєте, та ситуація, в якій ми знаходимося, вона просто критична. Вимкнули позавчора світло на базі.

Зараз тренуємося в складних умовах. База холодна, світла немає, води немає. Ми зараз тренуємося та мокрі сідаємо в автобус, після чого їдемо митися в нашу дитячо-юнацьку школу. Як я раніше казав, життя дарує нам нові труднощі. Але, як мовиться, міцніше будемо.

Щодо інформації про можливе відновлення фінансування, то її немає. Дзвонив юрист з клубу. Сказав, що футболісти можуть писати заяви на звільнення.

Але, тим не менш, багато хлопців готові грати. Під час вищезгаданої зустрічі з нашими найвідданішими фанатами футболісти сказали, що в останніх віддадуть всі сили, щоб потішити вболівальників", - розповів Чанцев.

Додамо, що зустріч в Луцьку відбудеться 29 листопада.

До слова, запоріжці хочуть прийняти "Динамо" в Києві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Металург" припинить своє існування в грудні.