УКР РУС

Чанцев: Вже з першого туру необхідно включатися у боротьбу

30 червня 2011 Читать на русском

Наставник "Зорі" Анатолій Чанцев розповів журналістам про те, як пройши збори луганської команди у Словенії.

- Збори - важка і копітка робота, яку необхідно проводити. У цьому році ми обрали Словенію, бо тут кліматичні умови ідеально підходили під збори. По-перше, вдень не було дуже жарко, але стояла сонячна погода. Я знаю, що на Україні зараз йдуть сильні дощі, тому з погодою тут нам виключно пощастило.

По-друге, на належному рівні налагоджена інфраструктура і проведена сама організація зборів, за що висловлюю подяку керівництву клубу - все було на рівні.

Були зіграні контрольні матчі з тбіліським "Динамо", хорватським "Вараждіном", словенським "Марібором" і угорським "Залаегерсегом". У цих іграх ми переглянули близько 20-ти новачків, які були в розташуванні команди. У всіх зустрічах команда грала наполегливо, хлопці билися за перемогу, незважаючи на товариський характер ігор.

На цих зборах ми запланували проведення п'яти контрольних матчів. Приємно, що закінчили ми на мажорній ноті, перемігши "Домжале" з рахунком 3:0.

- Як вам новачки, які посилили команду?

- Поіменно виділяти нікого не хочу. Скажу лише, що хлопці відпрацювали на хорошому рівні, адаптувалися до нової команди. Тепер, головне, щоб вони проявили себе в чемпіонаті.

- Загалом зборами ви задоволені...

- Не той тренер, який завжди всім задоволений. Безумовно, є речі, над якими нам необхідно працювати, вдосконалювати, шліфувати. Але багато завдань, які ми ставили перед хлопцями, виконані.

- Після вчорашнього фінального свистка, ваші думки, напевно, зосереджені виключно навколо гри з "Таврією"?

- Це буде важливий і дуже відповідальний матч, який ми проведемо на виїзді. Настрій на нього максимально бойовий. Потрібно в кожному матчі брати очки і не затягувати до останніх турів. Вже з першого туру необхідно включатися у боротьбу. Останнім часом ігри з "Таврією" були дуже напруженими, тому, вважаю, що легкої зустрічі в Сімферополі не буде.

- Окресліть найближчі плани команди...

- Сьогодні ми провели заключне тренування на зборах і вже завтра вилітаємо на Україну. У хлопців буде пара днів вихідних, після чого ми зберемося в Луганську і вже на місці будемо готуватися до гри проти "Таврії".