УКР РУС

Чанцев: Що буде з "Металургом" після першого жовтня одному Богу відомо

13 вересня 2015 Читать на русском

Керманич запорізького "Металурга" Анатолій Чанцев поділився думкою про поразку від "Дніпра" в 7-му турі УПЛ (1:4) та про майбутнє клубу.

"Враження двоякі. Непристойний рахунок. Такі поразки будь-якому тренеру б'ють по самолюбству. Все одно щось позитивне я знаходжу в цій грі. Особливо в другому таймі.

Ситуація з клубом? Ви знаєте, коли з'явилася ця інформація, то у всіх вона викликала маленький шок. На ранок наступного дня ми зібралися, поговорили з хлопцями. Сказали, що може бути всяке. Сказали, що ми ні на що не звертаємо уваги, працюємо, займаємося своєю справою, з таким же ставленням, як і протягом минулих днів.

Хлопці з розумінням ставляться. Ніякої паніки. Працюють так, як і працювали. Може навіть через пару днів після виходу цієї публікації, вони почали з подвоєною енергією працювати. Але ми чудово розуміємо - я розумію, хлопці розуміють, весь тренерський штаб розуміє, що ситуація вкрай складна в країні зараз. І ми тільки вдячні своїм засновникам, нашим власникам, що вони і так нас фінансували. Нам гріх скаржитися на щось.

Все-таки ми зустрічалися з президентом. Він приїжджав до нас на базу. Розповідав, що ми сподіваємося, що це тимчасово. Що знайдуться люди, знайдуться акціонери, може і у наших власників щось налагодиться. Так що ніхто не вішає ні ніс, ні голову. Всі працюють, і ми зараз будемо готуватися до "Металіста". Що там буде після першого жовтня одному Богу відомо.

Ми працюємо на позитиві. Те, що гірше щось буде, ніхто не говорив. Як казали одні розумні люди, починаючи свою передачу і закінчуючи - все тільки починається. Так що у нас все ще тільки починається, - сказав Чанцев.

Читайте також:

Запорізький "Металург" може зникнути у жовтні

Іванов: Немає передумов для припинення участі запорізького "Металурга" в чемпіонаті України

Оновлений "Дніпро" впевнено розібрався із "Металургом"