УКР РУС

Чанцев: Динамо рано списувати з рахунків, боротьба за чемпіонство буде

25 вересня 2018 Читать на русском

Відомий український тренер Анатолій Чанцев вважає, що Динамо ще може нав'язати Шахтарю боротьбу за чемпіонство.

"Найбільше мене потішила перемога Динамо, яких мені хочеться підтримати. Бажаю, щоб незважаючи на критику, якій на їхню адресу вилилося багато за останній час, вони не збивалися з наміченого курсу. У грі з Десною "динамівці" вийшли і всім довели, що здатні зіграти гідно.

"Фонсека відреагував на помилки Пятова". Як Маріуполь гратиме з Динамо, або Чому не варто шкодувати Раванеллі

Вони діяли організовано, здобувши абсолютно заслужену перемогу. Динамо наочно продемонструвало, що команда живе і у неї є потенціал. Відступати столичній команді далі було нікуди і очки треба було брати за будьякою ціною.

Вважаю, інтрига в чемпіонаті все ж повинна бути. Головне, що є передумови до цього. У поєдинку з тієї ж Десною Динамо показало, що у "біло-синіх" все ще попереду, та й потенціалом вони мають істотний. Рано "динамівців" списувати з рахунків. До того ж, не варто забувати, що в разі досягнення максимального результату в перенесеному матчі з Маріуполем відставання киян від Шахтаря скоротиться до чотирьох очок. Можливо, боротьба за чемпіонство ситуація знову загостриться", – цитує Чанцева Спорт-Экспресс в Украине.

"Ну, під***си!": як канал "Футбол 1" читав лайку Суркіса та "призначав" Лужного замість Хацкевича після Динамо – Астана