УКР РУС

Чанцев: Далася взнаки нервозність і невпевненість у власних діях

28 серпня 2011 Читать на русском

Головний тренер луганської "Зорі" Анатолій Чанцев прокоментував гру своєї команди проти криворізького "Кривбасу".

- Коли ми брали м'яч під контроль і не боялися йти в атаку за допомогою цього контролю, то біля воріт суперника створювали небезпечні моменти. В основному ж, далася взнаки нервозність і невпевненість у власних діях. Що стосується "Кривбасу", то з їх боку гра була проста - довгі флангові передачі. Ми були до цього готові і начебто з цим справлялися. Знову не знаю, як трактуватимуть одинадцятиметрові удари, за що їх давати, а за що ні. Мені це дуже цікаво.

- Сьогодні гол у ворота "Кривбасу" забив Максим Білий. Створюється враження, що Максим Білий це пів команди. Наскільки він важливий для "Зорі" і яка його приблизна трансферна ціна?

- Щодо ціни я нічого не можу сказати, тому що не знаю. Якщо Максим буде грати як сьогодні, то толку ніякого від нього не буде. Він грав у півсили. Потенціал у нього величезний. Максим може грати дуже сильно, але я вважаю, що навіть незважаючи на те, що він забив гол "Кривбасу" ця була не найкраща його гра. У нього були моменти, у яких Максим зобов'язаний був давати передачі партнерам і загострювати гру. На жаль, цього сьогодні не було.