УКР РУС

Чанов помер від безглуздої побутової травми, жодного побиття не було, – Кузнецов

9 лютого 2017 Читать на русском

Колишній захисник київського "Динамо" Олег Кузнєцов розповів про обставини смерті Віктора Чанова.

"Безглузда смерть, від побутової травми... Віктор був одним з великих футболістів того часу. Навіть у нас в Україні завжди порівнюють або з Чановим, або з Дасаєвим. Однак він був не тільки хорошим воротарем, але і людиною. Жодних конфліктів ні в клубі, ні в збірній ніколи не було. У мене про нього залишилися найприємніші спогади.

Віктор жив у приватному будинку. Якось вночі спускався попити води і впав. Всі домочадці спали, а вранці його теща знайшла вже майже без свідомості. Жодного побиття не було. Травма на рівному місці ... Після цього він лежав три тижні в комі. Нам говорили, що якби навіть і вийшов з неї, то повноцінним життям все одно вже жити не зміг би", – заявив Кузнецов.

8 лютого у віці 57 років помер легендарний голкіпер “Шахтаря” і “Динамо” Віктор Чанов. Похорон легендарного голкіпера відбудеться в Києві. Олександр Уваров, який виступав в Ізраїлі в один час з Віктором Чановим, розповів про можливу причину смерті легендарного голкіпера. Невістка Чанова спростувала чутки про побиття Віктора Вікторовича.

Віктор Чанов. 11 ретрофото, які змусять вас згадати молодість

Як грав Віктор Чанов