УКР РУС

Чачіч: Хорватія – одна з найсильніших команд Європи, ми повинні використати це

23 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної Хорватії Анте Чачіч поспілкувався з журналістами напередодні матчу проти України.

"Яка ситуація на в команді та чи є якісь дилеми? Ні дилем немає, всі дилеми ми вирішили. Вся команда згуртована, добре діє, і ті 11 гравців, які завтра мають бути на полі – вони будуть.

Чого очікую від гри? Завтрашня гра є дуже важливою. Цей матч на половині шляху у кваліфікації, для нас принципово добитися позитивного результату. І нам в цьому допоможе присутність публіки. Присутність вболівальників на завтрашній грі – це велика заслуга нашої збірної та федерації, і я сподіваюсь, що вони гарно підтримуватимуть команду. Засуджую будь-яке насильство та безлади на стадіоні.

Шевченко приніс у збірну України дуже добрий настрій, для нас це дуже добрий суперник. Все решта дізнаємося завтра.

Як вивчали збірну України? Ми розмовляли з гравцями про всі сильні сторони збірної України і, звичайно, вивчали. Наше завдання рушити з нашою дисципліною і наполегливістю вперед та досягти результату. Ми зараз є одною із найсильніших збірних в Європі, і повинні це використати. Ми детально вивчали матчі України з Ісландією та Туреччиною і робили висновки. Впевнений, що і суперник переглядав наші матчі, щоб здобути позитивний результат, але сподіваюся їм це не вдасться.

Думаю, що будь-який результат, який отримає збірна України не буде для них програшем. Також, думаю, збірна України має невелику психологічну перевагу на цьому етапі. Але який буде результат, побачимо завтра.

Яка роль Домагоя Віди у команді? Віда, як і завжди, буде на тому місці, де ми звикли його бачити, і де він потрібний. Це якісний гравець із сильним характером, який повністю віддається команді, а команда його за це цінує. А разом з тим він шанує суперників, і думаємо, це допоможе нам у завтрашній грі", – сказав Чачіч на передматчевій прес-конференції.

Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber