УКР РУС

Чачіч: Чорлуку ми точно втратили, не маю ілюзій з приводу готовності Врсалько

20 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної Хорватії Анте Чачіч поділився очікуваннями від матчу з Україною у відборі до ЧС-2018.

"Збірна України зараз перебуває в чудовому настрої. Команда молодого тренера Андрія Шевченка йде по турнірній дистанції без поразок. У них чудові фланги і дуже компактна група футболістів, які обороняються. Українці сильні в контратакуючій грі та заслуговують великої поваги.

Хорватія ніколи не має права шукати виправдань! Особливо, якщо це стосується домашніх поєдинків. Тепер про проблеми. Так, ми точно втратили Чорлуку. Шкода. Врсалько має пройти ще детальний медичний огляд, але я не маю ілюзій з приводу його готовності. Швидше за все, нам доведеться обійтися без нього. Для того, щоб компенсувати відсутність Перішіча, ми розробили кілька планів. Я не буду викликати нових футболістів. У нас достатньо виконавців в обоймі, щоб все вирішити всередині колективу.

Стартовий склад? Остаточне рішення з цього питання я прийму тільки після декількох днів тренувань", – зазначив Чачіч.

Хорватія знайшла заміни травмованим Чорлуці та Врсалько на матч з Україною

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч. Наша збірна прибула в Австрію, де вже провела тренування.

, а також у Viber