УКР РУС

Бєсєдін: Якби не червона картка, ми виграли б у "Шахтаря"

13 грудня 2016 Читать на русском

Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін прокоментував поразку киян у матчі проти "Шахтаря".

– Була дуже цікава гра з обох сторін. У першому таймі у нас була повна перевага над "Шахтарем", а в другому таймі на гру дуже вплинуло вилучення, це безперечно. Тим не менше, ми могли перемогти, навіть залишившись удесятьох, один я мав забивати принаймні 2 м'ячі. Потрібно було вигравати.

Перед матчем та в перерві тренерський штаб попереджав нас, що будуть провокації. Всі наші гравці про це знали, але, як бачите, не всі витримали тиск. Необов'язкова червона картка у матчі проти такої команди, як "Шахтар", звичайно, дуже сильно вплинула на результат матчу. Якби не сталося цього – я впевнений на 100 відсотків, що ми би виграли цей поєдинок.

Після гри Сергій Станіславович сказав, що ми маємо добре відпочити, але при цьому не забувати, що попереду – збори й дуже важке друге коло. Будемо працювати над помилками й, хоч це буде важко, намагатися виправити ситуацію в турнірній таблиці.

– Вийшовши на поле, ти наочно продемонстрував один із козирів київського "Динамо" – високий пресинг, ледь не відібравши м'яча у П'ятова та не забивши гол...

– Завжди важко пресингувати, коли команда грає в меншості. Хоча ми намагалися це робити навіть за такої ситуації, але не все вдалося.

– За такої агресивної гри важливо мати "залізні" нерви?

– Звичайно, більше того, потрібно десь показувати свою злість, нахабство. Не в тому плані, що вдарити нишком, а десь у зіткненні жорстко поставити ногу. Звісно, вступати в бійку та отримувати червону картку за такої гри не варто. Але це футбол, ми – команда. Виграємо командою й поразки приймаємо також усією командою. Програвати теж потрібно вміти. Будемо працювати над помилками.

"Шахтар" переміг "Динамо" на НСК "Олімпійський" з рахунком 4:3. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші оцінки та перші підсумки матчу. Футболісти влаштували бійку на футбольному полі. Паулу Фонсека прокоментував перемогу над київською командою. Сергій Ребров після зустрічі офіційно підтвердив закінчення кар’єри Олександра Шовковського.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу