УКР РУС

Бєсєдін впевнений, що Динамо переможе в Маріуполі

29 березня 2018 Читать на русском

Нападник київського Динамо та збірної України Артем Бєсєдін розповів про повернення до клубу з табору національної команди та очікування від поєдинку 25-го туру УПЛ проти Маріуполя.

"Задоволений кількістю часу, який дали зіграти в збірній Україні. Найголовніше – є ігрова практика. Вдячний тренерському штабу, що довіряють. Після збірної неважко перемикатися на клуб. Хотілося повернутися додому, в клуб. Матч із Маріуполем – дуже важливий. Нам потрібно вийти на матч і продемонструвати свою гру.

Маріуполь – Динамо: телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" не були ініціаторами перенесення матчу, – заява

Їдемо туди лише за перемогою. Я впевнений, що все буде добре в Маріуполі. Вивчаємо суперника, до матчу всі будемо перебувати в оптимальних кондиціях. Сподіваюсь, що матч пройде чесно та по-футбольному. У Києві ми показали свій рівень і, впевнений, повторимо це на виїзді", – розповів Бєсєдін у коментарі офіційному YouTube-каналу Динамо.

Нагадаємо, що матч Маріуполь – Динамо відбудеться в неділю, 1 квітня. Початок зустрічі о 17:00.

Раніше стало відомо, що час початку матчу перенесли заради Порошенка. Це вже викликало негативну реакцію: ультрас киян незадоволені зміною часу початку матчу, а УПЛ спробувала перекласти відповідальність за перенесення поєдинку на транслятора першості.