УКР РУС

Бєсєдін: Розумію всю відповідальність, яка лежить на мені

31 березня 2017 Читать на русском

Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін розповів про довіру від тренерів, результати команди і гру з Романом Яремчуком.

"Головні причини невдач "Динамо"? Є те, що має залишитися всередині команди. Нехай це буде на нашій внутрішній "кухні". Головне, щоб із помилок, яких допустили в першій частині сезону, ми зробили правильні висновки та не повторювали їх у подальшому.

Довіра тренерського штабу? Звичайно, приємно. При цьому я розумію всю відповідальність, яка лежить на мені, але психологічно до того був готовий, тим паче, ми знали заздалегідь, що Жуніор отримає тривалу дискваліфікацію і я або Яремчук будем грати обов’язково.

Справді, непроста ситуація в українському футболі сприяє розвитку молодих гравців. Причому це стосується не лише команд із нижньої частини турнірної таблиці, але й таких грандів, як "Динамо" та "Шахтар". Лише за останній час на високому рівні заграло багато молодих хлопців, тим самим звернувши на себе увагу навіть тренерів національної збірної.

Ми із Романом Яремчуком доповнюємо один одного? Можна й так сказати, адже ми з Ромою доволі непогано розуміємо один одного ще з часів виступів у складах юнацьких збірних. Та й загалом, коли два нападники на полі, більше шансів для створення небезпеки біля воріт суперника", – цитує Бєсєдіна офіційний сайт "Динамо".

Бєсєдін: Коли програє "Динамо", це завжди сенсація

, а також у Viber