УКР РУС

Бєсєдін: Після Чемпіонату світу проясниться питання клубної кар'єри

14 травня 2015 Читать на русском

Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін, який друге коло чемпіонату України провів у "Металісті", поділився планами на майбутнє.

"Наскільки очікуваним навесні був перехід у "Металіст"? Звичайно, мова про перехід вже йшла. Не вдалось, щоб мене заявили за "Говерлу", після чого я повернувся до молодіжного складу "Динамо". А потім надійшов дзвінок від керівництва "Металіста" з пропозицією піврічної оренди саме тут. Я погодився на такий варіант.

Не хочеться повертатись на колишній рівень - я маю на увазі дублерів, робити крок назад. Є велике бажання грати саме у Прем’єр-лізі, і сподіваюсь, що з цим все складеться якнайкраще.

Сезон у Чемпіонаті України для мене завершено. Я вже прибув до розташування молодіжної збірної України U-20. Готуємось виступати на Чемпіонаті світу у Новій Зеландії. Це також велика подія - не лише для мене та моїх партнерів, але й для всієї країни. Тож спробуємо не підвести та виправдати покладені на нас сподівання.

Саме після Чемпіонату світу і проясниться питання клубної кар'єри. Тоді дізнаюсь, де я буду грати та в якому статусі. Але мій контракт належить "Динамо" - тому прибуду до розташування саме київського клубу", - розповів Бєсєдін.