УКР РУС

Бєсєдін: Коли дарують книги, то питаю навіщо – я ж не читаю

8 листопада 2017 Читать на русском

Форвард Динамо Артем Бєсєдін – про малу кількість ігрового часу, читання книг та боротьбу зі спокусами.

"Ціль Динамо в Лізі Європи? Це фінал однозначно, інших цілей і бути не може.

Як справляюся з тим, що не завжди отримую ігровий час? Тут немає нічого ні поганого, ні хорошого. Я ніколи не зупинявся і не опускав руки. Труднощі роблять тебе сильнішим. Найголовніше – правильно до всього цього ставитися, тренуватися, як раніше, навіть більше. Коли тобі довіряють місце в складі, треба по максимуму скористатися цією можливістю. Упевнений, що якщо дотримуватися цього правила, все буде добре.

Над чим ще треба працювати? Над усім. Треба думати головою, аналізувати, що у тебе виходить на матчах і тренуваннях, а що ні. Ким би ти не був в житті, необхідно працювати і тільки працювати над собою. Немає межі досконалості, тому треба ще багато чого розвивати.

Чи розвиваюся інтелектуально? Я в школі не вчився, а ви таке питаєте (сміється). Читання? Ні, книги не читаю. Іноді буває, що щось стрельне, можу почитати. Коли дарують книги, питаю, навіщо ви мені їх даруєте, якщо не читаю (сміється). Хотів би пограти в Європі, тому вчу англійську мову. Сподіваюся, найближчим часом поїду туди грати.

Як справляюся зі спокусами, які є у футболістів? А хто сказав, що я справляюся? (сміється) Я поки не справляюся. Футболіст теж людина, їй хочеться, наприклад, випити або потанцювати. Не розумію, коли хтось щось починає говорити, коли футболіст вип'є вина. Я вважаю, що це нормально, головне в міру і знати, що у тебе буде завтра або післязавтра. Знаю, що футболісти і в Європі випивають і гуляють", - сказав Бєсєдін в інтерв'ю Динамо Киев от Шурика.

Шевченко викликав Бєсєдіна замість Кравця

У цьому сезоні УПЛ на рахунку Бєсєдіна 1 гол та 1 гольова передача в 9-ти матчах.