УКР РУС

Бєсєдін: Для Динамо і Шахтаря Зоря – найголовніший подразник

14 вересня 2018 Читать на русском

Форвард Динамо Артем Бєсєдін, який зараз продовжує відновлення після травми, поділився очікуваннями від поєдинку 8-го туру УПЛ проти Зорі.

"Немає часу засмучуватися, зовсім скоро у нас дуже важливі та цікаві матчі. Тож потрібно зібратися, налаштуватися, і, впевнений, що все буде добре. Найголовніше – перемогти Зорю, щоб спокійно налаштовуватися на Лігу Європи. Вірю, що у нас усе вийде.

Сидорчук: Готуватись до Зорі особливо не треба

Думаю, і для нас, і для Шахтаря, Зоря – найголовніший подразник. Вважаю, зустріч із луганцями буде ключовою у моральному плані, оскільки цей матч відбудеться безпосередньо перед стартом Динамо у Лізі Європи.

Важливо перемогти, здобути три очки, щоб усі трохи заспокоїлися – і футболісти, і тренерський штаб, та спокійно готувалися до міжнародних матчів. Словом, цей матч багато чого вирішуватиме у плані психології, тому до нього потрібно підійти із дуже великою відповідальністю", – розповів Бєсєдін прес-службі столичного клубу.

Нагадаємо, матч 8 туру чемпіонату України Зоря – Динамо відбудеться в Запоріжжі у неділю, 16 вересня, час початку матчу – 17:00. Відзначимо, що Бєсєдін не зможе взяти участь у цьому матчі через травму.

Суркіс: 5-6 років тому я б вже прибрав головного тренера, але Хацкевичу потрібно дати шанс