УКР РУС

Бєсєдін: Давно відчував, що готовий грати в матчах найвищого рівня

30 жовтня 2016 Читать на русском

Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін поділився емоціями від дебютного гола за киян і прокоментував перемогу над "Карпатами" (4:1).

"Вийшов дуже хороший матч, нам вдалося реалізувати майже всі моменти, які створили. Звичайно, немає межі досконалості, але чудово, що змогли забити швидкий м'яч, вважаю, це дуже допомогло, адже в перші 10 хвилин гра була практично рівною. А потім стали володіти ініціативою, забили, стало легше, з'явилася впевненість, забили другий м’яч, і потім лише залишалося довести матч до логічного завершення.

Мій гол? Ми зуміли перехопити м'яч в центрі поля – вийшла контратака, я рухався з м'ячем, мене зустрічали два захисники. Я дуже добре бачив своїх партнерів і зліва, і справа, але захисники "Карпат" не звузилися, тому віддавати пас не було сенсу – він би не пройшов. Був коридор для удару, я трохи зблизився з воротами і вирішив пробити. Приємно, що вдалося забити, адже цей гол додав мені впевненості. Я дуже мріяв і дуже довго чекав, щоб вийти на поле в стартовому складі свого рідного клубу. Хотів би подякувати тренерському штабу за довіру, я дуже радий. Всі хлопці привітали з дебютним голом. Будемо рухатися далі.

Як Бєсєдін і Оріховський забили свої дебютні голи за "Динамо" у матчі проти "Карпат"

Взаємодія з Оріховським? Безумовно, присутнє взаєморозуміння, адже до цього ми зіграли не один матч разом. З іншого боку, важливо також злагоджено виступати і з іншими футболістами, які вже давно виступають в першій команді. Крім того, з ними приємно грати, вчишся чогось у них, більше розумієш.

Чи готовий постійно грати в матчах найвищого рівня? Якщо чесно, я це відчував давно, просто чекав шансу. Потрібно було виходити і доводити своєю грою, що гідний грати в першій команді. Дуже приємно перебувати тут, буду працювати далі. У мене є величезний стимул прогресувати і рости як футболіст. Завжди хочеться рухатися тільки вперед, грати в Лізі чемпіонів, а для цього потрібно багато працювати.

Головний тренер привітав всю команду з перемогою, а нас з Оріховським – з дебютними голами. Подякувавши всім за гру, сказав, що про неї вже потрібно забути і готуватися до наступного протистояння в Лізі чемпіонів.

Відсутність лідерів відчувається. Їх дуже не вистачає. Думаю, якби вони зараз були, ми б грали ще краще. Ми чекаємо їх якнайшвидшого одужання і повернення до складу. Хочеться, щоб травм в команді було поменше", – сказав Бєсєдін.

Ярмоленко зустрівся з ультрас "Динамо" і поговорив "по-чоловічому"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях