УКР РУС

Бєсєдін: АЕК перебуває в кращому тонусі, ніж Динамо

18 лютого 2018 Читать на русском

Форвард Динамо Артем Бєсєдін розповів про протистояння киян в 1/16 фіналу Ліги Європи проти АЕКа.

"Результат першого матчу з АЕКом? Відповідаючи на це запитання, в першу чергу, потрібно враховувати, що це був наш перший матч після зборів, і, звичайно, нам було важко. Проте ми зуміли забити м'яч на полі суперника. Вважаю, що ми повинні були утримувати переможний рахунок. Для цього необхідно було більше атакувати, але, на жаль, другий тайм ми, вважаю, провалили: сіли занадто низько, практично відбивалися. Потрібно було грати більш впевнено – так, як ми це демонстрували в першому таймі. Тоді було б все добре.

Але є, що є. 1:1 на виїзді – теж непоганий результат, адже попереду нас чекає домашній матч, в якому, повірте, всі ми будемо викладатися на 100%. При цьому підійдемо до цього поєдинку в кращих кондиціях, з більшим ступенем готовності. Упевнений, що в підсумку все буде добре.

З чим пов'язаний провал у другому таймі? Не думаю, що ми утримували рахунок. Просто АЕК перебуває в кращому тонусі – сезон в Греції зараз в розпалі. Крім того, для нашого суперника спрацював, напевно, фактор домашнього поєдинку: греки після перерви трохи додали, стали швидше діяти з м'ячем, і нам довелося важче, ніж до перерви. Тому другий тайм видався таким непростим.

Як оцінюю шанси Динамо на вихід у наступний раунд? У нас тепер, звичайно, є кілька плюсів. По-перше, нам вдалося забити м'яч на виїзді. По-друге, матч-відповідь ми будемо проводити вдома. Але, повірте, нам знову буде дуже непросто з АЕКом. Упевнений в цьому на 100%!

З іншого боку, нас попереду чекає ще один офіційний матч – з Олімпіком, – і до поєдинку з греками підійдемо в кращих кондиціях, ніж це було напередодні першого матчу з ними", – цитує Бєсєдіна Динамо Киев от Шурика.

Перший матч між Динамо та АЕКом завершився внічию (1:1). Гра-відповідь відбудеться в Києві 22-го лютого.