УКР РУС

Бєлік розповів, чого не вистачає Яремчуку для того, щоб забити за збірну України

18 жовтня 2018 Читать на русском

Екс-форвард збірної України Олексій Бєлік поділився емоціями від гри "синьо-жовтих" проти Чехії.

"У наступному циклі ми вже будемо грати в групі А, де будуть топ-збірні, і ми будемо однією з них. Мені подобається, що гравці збірної не прив'язані до своїх позицій. Раніше ми знали: Ярмоленко буде діяти праворуч, він може йти в центр і бити з лівої ноги. Зараз він з'являється і в центрі поля, і на вістрі атаки, а іноді були моменти, коли він і поруч з Коноплянкою опинявся. Це відмінне рішення тренерського штабу. Це завжди ставить в глухий кут команду суперника, захисну лінію. У цьому є великий ефект несподіванки.

Україна зробить новий стрибок у рейтингу ФІФА, а Бельгія – з історичним лідерством

Яремчук? Він дуже хороший футболіст. І подивіться, яка до нього довіра... Зрозуміло, що є травми, є спади, є проблеми, але, я думаю, якби він не приносив стільки користі, Андрій Миколайович не тримав би його на полі всі 90 хвилин. Чого йому не вистачає? Забити гол. Я по собі знаю, що він переживає, це сто відсотків.

Але він повинен розуміти, що його відокремлює від вдалої серії забитих м'ячів тільки один гол. У нього є дуже багато моментів. Було б погано, якби їх не було. Це не той випадок, коли не вистачає майстерності. Він гарний у технічному плані, він хороший у підіграванні. Йому просто не вистачає везіння.

Маліновський? Важливо, що він почав забивати з гри. Тому що ми дивимося чемпіонат Бельгії, і там у нього то штрафний, то кутовий... А це дуже важливо для гравця його амплуа – що з таким ударом він почав ним користуватися, удар у нього просто приголомшливий", – цитує Бєліка телеканал Футбол.

Хороша гра Яремчука, подвиги Пятова і справедливий результат по xG – що говорять цифри про матч Україна – Чехія