УКР РУС

Бєлік: "Дніпро" не відійде від тактики, яка принесла успіх проти "Наполі"

27 травня 2015 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Олексій Бєлік поділився очікуваннями від матчу дніпропетровського "Дніпра" з іспанською "Севільєю" у фіналі Ліги Європи, який пройде сьогодні у Варшаві.

"Дніпро" може перемогти завдяки тим же факторам, завдяки яким домагався результату і раніше. Це і дисципліна в обороні, і вміння швидко вибігати в контратаки, і неймовірна самовіддача на кожній ділянці поля. За останній сезон "Дніпро" навчився грати проти буквально будь-якої команди. Команда Маркевича тепер не підлаштовується під суперника, а грає у свій футбол. Не можу обійти і фактор можливої ​​недооцінки іспанцями "Дніпра"... Так що тут, як мовиться, можливі варіанти.

Припускаю, що обидві команди зіграють обережно, з оглядкою на тили. У цьому зв'язку вважаю, що Маркевич навряд чи відійде від тієї схеми, яка незмінно приносила результат в минулих матчах - наприклад, з "Наполі" в півфіналі.

У іспанців виділю, насамперед, Бакку, Відаля і фактурного форварда Ібарбо. Хоча в "Севільї" в якомусь конкретному матчі вистрілити може будь-який гравець без винятку. Зрозуміло, у іспанської команди досвіду в рази більше. Однак не варто на цьому зациклюватися і заздалегідь посипати голову попелом. І нехай досвід на боці "Севільї", шанс перемогти у підопічних Маркевича є.

Калініч чи Селезньов? Тут багато чого буде залежати від того, в яких кондиціях до фінального матчу підійде Селезньов. Якщо в цьому плані все буде нормально, то, здається, тренерський штаб зупиниться саме на його кандидатурі", - сказав Бєлік.