УКР РУС

Буяльський відмовляється переходити в "Порту", а трансфер Пато в МЮ зірвався

25 вересня 2015 Читать на русском

Молодий півзахисник "Динамо" розповів про життєві цілі, "Шахтар" перебирається у Тернопіль, а Алешандро Пато був дуже близький до переїзду в Манчестер.

Кому потрібне "Порту", якщо є "Динамо". Хавбек київського клубу Віталій Буяльський зізнався, що навіть і не думає про можливий переїзд до Португалії, всі його мрії пов'язані з "Динамо".

"Шахтарю" в Тернополі сподобалось. Настільки, що "гірники" всерйоз націлилися домашній матч проти "Волині" зіграти саме у файному місті.

У "Манчестер Юнайтед" в останні секунди трансферного вікна зірвався не лише трансфер Давіда Де Хеа. Зірковий бразильський бомбардир Алешандре Пату промовився, що мав хорошу пропозицію від МЮ, але довести справу до переходу сторони не змогли.

У третій німецькій лізі тепер знають: за жорстоку гру тебе обов'язково знайде покарання. Навіть з трибун, навіть через півтора роки. Під час матчу "Оснабрюк" - "Мюнстер" невідома особа вибігла на поле та вдарила гравця гостей Амаурі Бішофа. Виявилося, що це був гравець господарів, якого півтора роки тому Бішоф травмував.